Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: X Factor Sre Jun 10, 2015 10:13 am
cujem da su mnogi poispadali :/
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: X Factor Sre Jun 10, 2015 9:26 pm
Čitala sam da su Aleksandrina tri kandidata ispala xD a njena sestra Kristina je na twitteru napisala: - Žalosno je da je moja reakcija na Ilijino ispadanje burnija od Aleksadrine.
Pobednik druge sezone X Factor Adria je Amel Ćurić!
Roker u duši, zaslužno je odneo pobedu na finalu popularnog takmičenja, nakon impresivnuih interpretacija. Drugo mesto pripalo je makedonskom slavuju Bobiju Majkovskom, koga ni prehlada nije sprečila da svoj performans izvede savršeno. Amel je tokom takmičenja izveo numeru It’s My Life grupe Bon Jovi, koju je otpevao i nakon proglašenja pobednika, a njega pored ove laskave titule očekuju i brojne nagrade, od kojih je jedna i naslovna strana prestižnog magazina RollingStone, kao i ček u vrednosti od 20.000 evra. Inače, tokom finala X Factor Adria nastupio je specijalni gost, pobednik X Factor UK, James Arthur, koji je otpevao hitove Impossible i Recovery. Pored Jamesa, nastupila je i Jelena Rozga koja je otpevala novu pesmu Kraljica.
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: X Factor Pon Jun 22, 2015 6:03 pm
Čula sam da je ovaj pobedio, bar mi je majka tako rekla, a ona navijala za Makedonca, hahahaha
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: X Factor Uto Jun 23, 2015 11:35 am
I moja mama navijala za Makedonca al meni drago zbog Amela ^^
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
Pobednik ovogodišnjeg regionalnog X Factor Adria, Amel Ćurić, lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći u Belišu. Na njega je tokom vožnje naleteo vozač automobila marke Passat koji je u pokušaju da zaobiđe kolonu vozila udario u prednju levu stranu pevačevog BMWa.
U nesreći je teško povređena sestra Ćurićeve devojke, Jelene Čabarkape, koja je prebačena u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu, dok se u automobilu vozača koji je izazvao udes nalazio potpredsednik Republike Srpske Ramiz Salkić. Kako se navodi, nesreća je mogla da se pretvori u veliku tragediju da Amel nije uspeo da zadrži kontrolu nad svojim vozilom. Prema policijskom izveštaju, na Ćurićevom automobilu utvrđena je velika materijalna šteta, a udarac je bio toliko jak da su se u pevačevom BMWu aktivirali svi vazdušni jastuci.
Mon amour Admin
Sinoć je bilo veoma emotivno u britanskom izdanju X Factora kada je jedan od takmičara na audiciji rasplakao i publiku i žiri.
21-odišnji automehaničar Josh Daniel je nastupio na audiciji kao poslednji takmičar tog dana i našalio se da to znači da će mu predstavljanje pred žirijem proći “ili veoma loše ili veoma dobro”. Izveo je numeru Jealous pevača Labrintha, koju je izabrao jer mu mnogo znači.
“Izgubio sam najboljeg prijatelja pre par godina i teskt pesme zato doživljavam na drugačiji način”, objašnjava Josh.
Njegovo emotivno izvođenje je ostavilo u čudu i publiku i žiri, a Cheryl Fernandez-Versini i Nick Grimshaw su bili na ivici suza. Čak je i Simon Cowell, koji obično nije sklon javnom pokazivanju emocija, snimljen kako briše suze, ali izgleda da ga je pesma veoma pogodila, jer je emisija snimljena nedugo posle smrti njegove majke.
Cheryl je rekla: “Ovo je audicija koja me je najviše oduševila do sada. Zaista si me dirnuo. Poverovala sam u svaku reč koju si otpevao. Želim da te zagrlim”.
Posle dugog zagrljaja, Grimshaw je rekao da ga je “izvedba dirnula pravo u srce i da nije želeo da se završi”. Simon nije prokomentarisao nastup, već je pozvao žiri da odmah glasaju.
Emotivni nastup mladog automehaničara pogledajte ovde: