Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: X Factor Sre Maj 13, 2015 3:36 pm
Ja nisam cula :O
Al ovo ponekad kad uhvatim gledam, zao mi sto Aleksandra izbacila Makedonca prosli put kada sam g; :/
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Društvene mreže bruje o zavodljivom izgledu Tončijevih Anđelina koje su, nažalost , sinoć napustile popularno muzičko takmičenje X Factor Adria! Ove prelepe devojke videli smo u dva zanimljiva izdanja – kao “golden girls” i devojke u disko fazonu.
Sinoć je na sceni X Factora bilo vrelo kada su se Monika, Marija i Katarina pojavile u kratkim šorcevima i majčicama, a našem oštrom oku nije promakao i jadan detalj: zanimljive, ali ogromne potpetice u kojima su devojke hrabro koračale na sceni! Kako su samo uspele, ni sami ne znamo!
Anđeline su sinoć na sceni imale i šarmantnu podršku: devojke na rošulama koje su svakako upotpunile nastup I učinile da istinski uživamo u disko magiji! Devojke, svaka čast!
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
Naslov: Re: X Factor Čet Maj 28, 2015 6:49 pm
Meni su se svidele hahaah
Naslov: Re: X Factor Pet Maj 29, 2015 1:13 pm
Mene je stv fascinantno samo to sto su obukle mislim da je preterano a sto se glasa tice i nisu nesto al nasput mi se svideo
Naslov: Re: X Factor Sub Jun 06, 2015 4:38 am
Da slažem se i ne znam kako očekuju tako da pobede ili prođu dalje x'D