Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: X Factor Uto Avg 20, 2013 10:53 am
Srpska verzija X Faktora na male ekrane nam stiže 14. oktobra i postava sudija u ovom muzičkom šouu se iz dana u dan menja. Severina i Bajaga ipak neće suditi u ovom takmičenju.
Hrvatska pevačica Severina od producenata srpskog X Faktora dobila je ponudu da bude jedan od sudija, ali je ona to odbila, navodi izvor. Posle poznate pevačice, i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga neće učetvovati u ovom velikom projektu. On je ranije već odbio uloge sudije, iako je delovalo kao da će njih dvoje zasigurno odlučivati o muzičkoj sudbini takmičara.
Prema pisanju Blica svoje učešće u šouu sada su potvrdili hrvatska pevačica Jelena Rozga i srpski muzičar Kiki Lesendrić iz grupe Piloti. X Faktor će imati još dvoje sudija, pa ćeamo da vidimo ko će oni biti. Audicije počinju 20. avgusta u Budvi, gde će biti održan prvi kasting.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: X Factor Uto Avg 20, 2013 1:04 pm
Kako to 4 sudije? Pa kako ce onda da se poklope glasovi? Dvoje su za dalje, dvoje nisu, i sta onda??? Mislim ovo dvoje Jelena i Kiki su po meni dobar izbor, ali logicno je da budu 3 sudije, svuda je tako. Ja ne znam kako misle da izvedu sa 4 sudije o.O
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: X Factor Sre Avg 21, 2013 9:41 am
Mi smo taakv narod Kod nas je sve moguce
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava