| Prvi put? | |
|
+5Pam Beesly T.Lovegood Domino Dama Mon amour error(no.23) 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Prvi put? Sub Apr 06, 2013 12:38 pm | |
| Da li ste imali prvi put? Da li vam je vazno da bude sa voljenom osobom, ili vam je svejedno? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Prvi put? Sub Apr 06, 2013 6:23 pm | |
| Nisam Nzm koliko je moguce da to bude iz ljubavi, ali bih volela da bude s nekom osobom koju dobro poznajem ako nista drugo xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Prvi put? Sub Apr 06, 2013 6:24 pm | |
| Nisam..i volela bih da bude sa osobom koju mnogo volim i koja mi mnogo znaci..a i da budem dugo u vezi sa tom osobom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: Prvi put? Sub Apr 06, 2013 7:38 pm | |
| Nisam. Bitno mi je da bude sa osobom do koje mi je stalo, ali ne mora da bude to ljubav _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
T.Lovegood Starting Today
Broj poruka : 879 Datum upisa : 29.07.2013 Godina : 28 Lokacija : Negde daleko iza mora
| Naslov: Re: Prvi put? Pon Jul 29, 2013 11:30 am | |
| Nisam,jos sam mala haha ali msm da to treba da bude sa osobom do koje vam je stalo i koju volite,sa osobom koju cete sledeceg dana moci da pogledate u oci,sa osobom s kojom cete moci to da ponovite,sa nekim ko voli vas i ko ne radi to samo iz koristi :p _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Prvi put? Ned Nov 17, 2013 2:39 am | |
| Imala sam. Pa,mogla bih da kazem da je bitno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Prvi put? Ned Nov 17, 2013 7:04 pm | |
| Nisam imala i vazno mi je da bude sa osobom koju volim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi put? Ned Nov 17, 2013 9:43 pm | |
| Znam da sam u prethodnom postu rekla da mi je bitno, ali u poslednje vreme sam promenila misljenje Nekako, sada vise nisam toliko sigurna da treba cekati da to bude sa voljenom osobom. Ja sam pocela da mislim da i vise nije toliko bitna stvar. Odradis i to je to, cak mislim da je bolje odraditi to sa nekom osobom koju ne pozajete toliko dobro. Ne znam zasto, ali u zadnje vreme tako mislim. Cak mislim da je bolje to odraditi npr na moru, sa nekim koga vise necete videti, nego sa neki ko ce drugovima sutra pricati o tome, pokazivati prstom u tebe. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Prvi put? Pon Nov 18, 2013 7:42 pm | |
| Nisam. Vazno mi je da bude sa voljenom osobom i da budemo dugo u vezi jer ne bih bas bila spremna odmah npr.posle 3-4 meseca da spavam s njim.. x3 | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Prvi put? Uto Nov 19, 2013 10:29 pm | |
| - Kurva.Sudbina ::
- Znam da sam u prethodnom postu rekla da mi je bitno, ali u poslednje vreme sam promenila misljenje :)Nekako, sada vise nisam toliko sigurna da treba cekati da to bude sa voljenom osobom. Ja sam pocela da mislim da i vise nije toliko bitna stvar. Odradis i to je to, cak mislim da je bolje odraditi to sa nekom osobom koju ne pozajete toliko dobro. Ne znam zasto, ali u zadnje vreme tako mislim. Cak mislim da je bolje to odraditi npr na moru, sa nekim koga vise necete videti, nego sa neki ko ce drugovima sutra pricati o tome, pokazivati prstom u tebe.
Moram priznati da sam i ja od ove godine dok sam bila na moru pocela da razmisljam na taj nacin mada ja nikada nisam ni mislila da je ljubav previse bitna za to.. Ja ljubav i sex odvajam. Ne moram nekog da volim da bih spavala snjim. Hocu reci vodjenje ljubavi i sex mi nije isto nikako. E sad prvi put bi mozda i trebalo da bude vodjenje ljubavi tj sa sa osoom koju "volimo" ako je to ikako moguce, a ovo sve ostalo nije bitno zaista xD Kazu da je bitno to uraditi sa dobro poznatom i voljenom osobom jer ukoliko uradimo s osobom koju nedovoljno poznajemo vece su verovatnoce da taj neko nece biti bas tako brizan, pazljiv i sl prema nama i mozda ne ono sto mi ocekujemo od tog prvog puta.. pa zbog toga dolazi do raznih trauma ... Mada ja se ne bih skroz slozila s time jer to zavisi ipak od osobe do osobe.. smatram da sam ja licno stabilna psihicki i da nmg da navucem nikakve traume ukoliko to uradim s nekom osobom koju j0os uvek nisam zavolela _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi put? Pet Nov 22, 2013 10:10 am | |
| Slazem se sa tobom. A to sto se tih trauma tice, pa ne razumem kakve bih traume navukla, kao sam ja pristala na to i ako sam spremna za taj "cin" ahah To moje drugarice stalno potenciraju. Pa i sa osobom sa kojom odlucis da to uradis, naravno da ces ga prvo obavestiti da nisi nikada. Mislim da ce svaka osoba paziti kako ce to uraditi, bas zbog toga da bi uzivala. Takodje sam zaboravila da kazem, da bih to pre uradila sa nekim ko je bio sa dosta devojaka, ko je iskusan, nego sa nekim kome je to isto prvi put. xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Prvi put? Pet Nov 22, 2013 9:45 pm | |
| Ne slazem se sa vama dvema. Ja nikad ne bih mogla da imam prvi put sa nekim koga ne poznajem, ili koga poznajem kratko vreme. Tu osobu bih ja morala da poznajem jako dugo i jako dobro, i plus da sam dugo u vezi s tom osobom. Prvi put je nesto posebno, nesto sto se pamti ceo zivot, to je osoba sa kojom gubite nevinost, zar hocete da je izgubite sa nekim ko vam nista ne znaci. I onda mnogo godina kasnije, kad se budete secale tog svog prvog puta, vi se mozda necete ni secati s kim ste izgubili nevinost. Prema tome, za mene je to od ogromnog znacaja, i nikad ne bih to uradila sa osobom koja mi ne znaci nista, u suprotnom bih se kajala celog zivota i to ne bih nikad prebolela. Razmislite. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi put? Pet Nov 22, 2013 9:50 pm | |
| Mico i ja sam tako razmisljala ranije, ali mi se misljenje dosta promenilo u poslednje vreme. Ta nevinost kad tad mora da se izgubi, ja ne mislim da se to pamti celog zivota. Kad tad zaboravis na to. Mene to nervira, to potenciranje da je to nesto najbitnije u zivotu, tj. jedna od najbitnijih stvari. Smatram da nije potrebno voleti nekoga ili biti sa njim u dugoj vezi da bi se to odradilo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Prvi put? Ned Nov 24, 2013 3:15 am | |
| Nisam imala, ja sam od onih koji se drze toga da izgube nevinost u braku..tako da nista pre toga. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Zemlja čuda Stvaran svet oko mene
Broj poruka : 7291 Datum upisa : 19.07.2011
| Naslov: Re: Prvi put? Sre Nov 27, 2013 10:25 pm | |
| Nisam imala i mislim da ce to biti samo s osobom koju puno volim i koja mi puno znaci _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi put? | |
| |
|
| |
| Prvi put? | |
|