|
| El Internado | |
|
+5*Kath* Domino Dama Prince of blood. error(no.23) Mon amour 9 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: El Internado Uto Avg 14, 2012 8:50 pm | |
| First topic message reminder :[You must be registered and logged in to see this image.]Španska triler serija “Internat” prati dešavanja u elitnom internatu “Crna Laguna”.Internat se nalazi izolovan od civilizacije, duboko u šumi. U njemu profesori, učenici i zaposleni dele dobre i loše strane zajedničkog života. Međutim, nije sve onako kako se čini, postoje tajne koje muče stanovnike internata: majka očajnički traži svog sina kog su joj oduzeli, jedan dečak izmišlja idealistički svet kako bi zaštitilo svoju sestru od bola zbog smrti njihovih roditelja; rađa se ljubav osuđena na propast između direktora internata i čistačice. Grupa učenika pokušava da otkrije istine koje se kriju iza ovih nerešenih misterija. Napetost, intrigantni odnosi i dosta smeha, kombinacija su zahvaljujući kojoj je serija Internat, u prvoj sezoni, u Španiji, na televiziji Antena 3 imala 25, 3% šera i bila drugi najgledaniji program posle utakmica Lige šampiona. Sa prosečnim brojem gledalaca od 3 do 4 miliona, serija „Internat“ je postala najgledanija serija u Španiji poslednjih godina.
El internado (TV Series 2007–2010)Žanr: španska triler serija Trajanje: 7 sezona Produkcija: Globomedia za Antenu 3
Poslednji izmenio Maluma bejbe. dana Sub Maj 06, 2017 1:07 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 3:53 pm | |
| Objasni mi malo detaljnije to sa Paulom, ne secam se. Hoce, ona ce se setiti da treba da ga pita sta hoce od njega, to ce i uraditi. A on ce joj reci da hoce da kaze nesto njegovim prijateljima. Ona im je to rekla, ali joj nisu verovali. Onda joj je rekao kako je ubijen, ali i tad joj nisu verovali. Tek onda kad joj je rekao da su se Viki i Ivan jednom smuvali u autu, sto su znali samo njih dvoje i Kaje, tad su joj poverovali. I onda su se skupili svi i prizvali njegov duh, on se pojavio Huliji, i na ogledalu napisao Noiretovo ime. U pocetku Ivan nije hteo da poveruje, ali ubrzo se pomirio sa tim. Onda se Kaje pozdravio sa Hulijom i otisao, vise se nije pojavljivao. | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 4:27 pm | |
| hoce uskoro Hulija da sazna sve, msm i ko je Kajetano i da je mrtav i ostalo A kako to mislis sta se desava s Paulom? :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 4:55 pm | |
| Pa ona operacija ? Sanja to ili ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 4:57 pm | |
| Aaaa pa ne znam, mislim da je stvarno..jadna :/ ona je imuna na bolesti, i zbog toga im ona treba. | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 5:18 pm | |
| Aha. A kad ce Ivan i Hulija poceti da se muvaju ? Mislim u kojoj epizodi ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 5:22 pm | |
| Eeee to ne znam...ajde da ti ne otkrivam sve..gledaj pa ces videti, ni ja nisam sigurna | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:04 pm | |
| Pa ne mogu vise da cekam. Oni su jedini razlog sto sam i pocela Samo mi kazi koja je sezona u pitanju xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:15 pm | |
| Jooj ne znam...trebalo bi sad jos malo ja msm..kad prodje ono sa Kajetanom, otprilike, ili pre, ne znam tacno. I ja jedva cekam da pocnu da se muvaju | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:33 pm | |
| izgleda da svi to cekamo! A meni je isto mng zao Paule, ko zna sta joj dole radee aaaa :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:36 pm | |
| Oni su meni omiljeni par, mnogo su slatki, zato i stalno stavljam njih u potpisu, mislim da mi odavno niko drugi i nije bio u potpisu Meni je zao, ali me u isto vreme mnogo zivcira, posebno za onim njenim gnomom. Toliko nije bila tuzna zbog roditelja, koliko zbog njega. Posebno me nervira zbog ove recenice "Era bueno, era bueno" Ma je*ao je gnom, izvinite na recniku, ali stvarno.pretera ga... | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:38 pm | |
| phahahahhaah Da malo je i mene tu smorila... Ali vezala se, msm ipak je to dete :/ xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:44 pm | |
| Ma sva deca smaraju haha Jel si gledala onu epizodu kad su Evelin, Paula i Havijer Olgado trazili momka Hasinti preko neta? | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:48 pm | |
| _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 6:51 pm | |
| Hahaha ma cuti, Hasinta ima da zakasa od njih, svaka recenica ce joj pocinjati sa "Moze li se znati" | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:06 pm | |
| phahahhahaahahaahahhaahahhahah Ona je lujka skroz Samo me stv razocarala sto nije bila sa svojim detetom :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: El Internado | |
| |
| | | | El Internado | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |