|
| El Internado | |
|
+5*Kath* Domino Dama Prince of blood. error(no.23) Mon amour 9 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: El Internado Uto Avg 14, 2012 8:50 pm | |
| First topic message reminder :[You must be registered and logged in to see this image.]Španska triler serija “Internat” prati dešavanja u elitnom internatu “Crna Laguna”.Internat se nalazi izolovan od civilizacije, duboko u šumi. U njemu profesori, učenici i zaposleni dele dobre i loše strane zajedničkog života. Međutim, nije sve onako kako se čini, postoje tajne koje muče stanovnike internata: majka očajnički traži svog sina kog su joj oduzeli, jedan dečak izmišlja idealistički svet kako bi zaštitilo svoju sestru od bola zbog smrti njihovih roditelja; rađa se ljubav osuđena na propast između direktora internata i čistačice. Grupa učenika pokušava da otkrije istine koje se kriju iza ovih nerešenih misterija. Napetost, intrigantni odnosi i dosta smeha, kombinacija su zahvaljujući kojoj je serija Internat, u prvoj sezoni, u Španiji, na televiziji Antena 3 imala 25, 3% šera i bila drugi najgledaniji program posle utakmica Lige šampiona. Sa prosečnim brojem gledalaca od 3 do 4 miliona, serija „Internat“ je postala najgledanija serija u Španiji poslednjih godina.
El internado (TV Series 2007–2010)Žanr: španska triler serija Trajanje: 7 sezona Produkcija: Globomedia za Antenu 3
Poslednji izmenio Maluma bejbe. dana Sub Maj 06, 2017 1:07 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: El Internado Sre Feb 27, 2013 8:33 pm | |
| _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: El Internado Sre Feb 27, 2013 11:22 pm | |
| Hahhaha Jaoo, moram da kazem da ja i dalje volim Uga Iako je ubio Danijela I dalje mi je savrsen xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 10:45 am | |
| Jel znate sta je sinoc bilo? :O Ja sam zaspala _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 12:13 pm | |
| To je epizoda kada se Suzana "obesila" tacnije kada saznaju za virus, tj. da ubijaju ucenike u skoli. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 3:47 pm | |
| Pa dobro, kad bude poceo da ubija sve redom, kad bude zarobio Ektora u prolazima i kad bude unistio sve lekove sa Garidom da ovi iz internata ne bi mogli da ih popiju, nek ti i tad bude savrsen i simpatican. A kad ga Ivan bude ubio u zadnjoj epizodi,nek ti ga bude zao. Cak je on naredio Noiretu da pozove doktore da odvedu Mariju. On ce u zadnjoj sezoni narediti Rubenu da ubije Mariju. Ali ce je on prvi naci, i reci joj da pobegne, da je Ugo ne bi nasao. A ti ga voli i dalje. Kad bude zarobio Rebeku nekoliko epizoda pred kraj i kad je bude tukao, nemoj da ti je bude zao. | |
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 8:49 pm | |
| Pa dobro Mico, jeste da je los, ali je mnogo zgodan i sladak i sve to _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 8:53 pm | |
| - Fatale.Lady ::
- Pa dobro Mico, jeste da je los, ali je mnogo zgodan i sladak i sve to
Pa sta ce mu to kad nema dusu. I Garido je bio lep i zgodan, ali je bio djubre od coveka. | |
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 10:04 pm | |
| Cekaj Suzana je ko bese? o.O _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 10:35 pm | |
| Ona emo devojka, kojoj se svidjao Ivan, ona mu je pisala pisma, a on je ismevao. | |
| Naslov: Re: El Internado Čet Feb 28, 2013 10:48 pm | |
| Jaoo, ali kako mi je tada bilo zao Ivana Ponekad me on iznervira jer ne zna emocije na pravi nacin da iskaze, kao sada kada su on i Hulija raskinuli _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Pet Mar 01, 2013 9:27 am | |
| Jaoooo meni je tad bilo mnogo zao ako si plakala sad kad su raskinuli, plakaces i kad se budu pomirili. Bice to dirljiva scena. Imala sam tu scenu jednom u potpisu. Jao kako su mi dobri Fernando i Karol kad se smeskaju. A Markos puca od ljubomore haha A Karol ga provocira... i Amelija je bila simpaticna, slatka i nezna. Simpaticisima, dulce y carinosa..hahaha Tako mu i treba | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Mar 02, 2013 12:55 pm | |
| jadna Viki ostala zarobljena dole :O Tacno sam znala xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Mar 02, 2013 1:01 pm | |
| Jao kako je meni bilo zao nje, jadna, nije zasluzila, oni misle da je briga za njih,a ona se jadna sekira pa je zato i otisla dole Jao kako sam se cepala na Kamila vampira..kaze Evelin Bezi Sotono, a Kamilo Sta ti meni Sotono? hahahaha | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Mar 02, 2013 1:05 pm | |
| Da, al glupa je,sta ide sama tamo dole joooj -.-' Uvek treba neko da ostane ispred za ne daj boze, a oni svi ko ludaci ulaze unutra xDD I ja sam umrla Njih dve su mi najjace _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Mar 02, 2013 1:08 pm | |
| :Da, u pravu si, potpuno se slazem Ona ce sad da se uvuce u one kese sto drze mrtvace unutra, i kad ih budu izneli i stavili u kombi ona ce tad izaci. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: El Internado | |
| |
| | | | El Internado | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |