|
| El Internado | |
|
+5*Kath* Domino Dama Prince of blood. error(no.23) Mon amour 9 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: El Internado Uto Avg 14, 2012 8:50 pm | |
| First topic message reminder :[You must be registered and logged in to see this image.]Španska triler serija “Internat” prati dešavanja u elitnom internatu “Crna Laguna”.Internat se nalazi izolovan od civilizacije, duboko u šumi. U njemu profesori, učenici i zaposleni dele dobre i loše strane zajedničkog života. Međutim, nije sve onako kako se čini, postoje tajne koje muče stanovnike internata: majka očajnički traži svog sina kog su joj oduzeli, jedan dečak izmišlja idealistički svet kako bi zaštitilo svoju sestru od bola zbog smrti njihovih roditelja; rađa se ljubav osuđena na propast između direktora internata i čistačice. Grupa učenika pokušava da otkrije istine koje se kriju iza ovih nerešenih misterija. Napetost, intrigantni odnosi i dosta smeha, kombinacija su zahvaljujući kojoj je serija Internat, u prvoj sezoni, u Španiji, na televiziji Antena 3 imala 25, 3% šera i bila drugi najgledaniji program posle utakmica Lige šampiona. Sa prosečnim brojem gledalaca od 3 do 4 miliona, serija „Internat“ je postala najgledanija serija u Španiji poslednjih godina.
El internado (TV Series 2007–2010)Žanr: španska triler serija Trajanje: 7 sezona Produkcija: Globomedia za Antenu 3
Poslednji izmenio Maluma bejbe. dana Sub Maj 06, 2017 1:07 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:12 pm | |
| I mene isto, koliko god da mi je draga, ali ne mogu da verujem da je izabrala momka umesto deteta Upravo sam pogledala 3x06 xD Ja nisam znala da ce Amelija i Markos tako brzo biti zajedno A sta ce se sad desavati sa Mateom ? Ipak su ga "oteli" _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:13 pm | |
| da, al Mateo ce i lepo da zavrsi _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Domino Dama Locked Out Of Heaven
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:19 pm | |
| Jaoo Issy, gde mi to pricas Koja je to epizoda, pricajte da znam da li da gledam jos jednu veceras ili ne _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:22 pm | |
| ee pa nzm tacno nmg da se setim Jel ti oces da ti mi spojlujemo ovde ili ne? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:28 pm | |
| Ahahh, ma necu Samo sam se opasno navukla na seriju pa me sad sve interesuje _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:44 pm | |
| Matea ce Kamilo da zarobi u malo mesto kao sto je gepek npr, ne znam tacno sta je to...i onda ce mu dati tableticu, koju ce on kasnije kad se probudi da popije. Onda kad budu isli on i Noiret da ga zakopaju, pratice ih Pedro, a kao po svom obicaju nosice flasu sa sobom, i onda ce, namerno ili ne, ispustiti flasu, i pobeci, ali kasno, oni su ga videli, i smestili mu, stavili su Mateov les u njegov gepek. Sutradan ce Elsa njega zamoliti da ode da se leci, pa kad bude cist da se vrati. Medjutim on ce voziti pijan, i izazvace malu nesrecu, policija ce doci i nacice les u njegovim kolima, uhapsice ga, a on ce se kasnije obesiti u zatvoru.
A sto se tice Markosa i Amelije, mnogo me nerviraju, samo se nesto smeskaju jedno drugom..uhhhh (x | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:48 pm | |
| Vauuuuu Koliko stvari Ne mogu veceras, ali sutra gledam dalje _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:49 pm | |
| auuu :OOOOOOOO Nisam znala ovo za Pedraa o.O _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 7:53 pm | |
| Meni ga bilo zao I Elsi i Ektoru ce biti mnogo zao Btw jel vas nerviraju Markos i Amelija, ili samo mene nerviraju? | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 9:32 pm | |
| Pa ne znam, meni su za sada ok. Mada, samo sam 1 epiku gledala u kada su oni zajedno Videcemo dalje _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 9:47 pm | |
| slatki su kao, al ona je isto sva sumnjiva haha _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 9:53 pm | |
| Ee, da Hoce oni uskoro da saznaju da onaj cikica radi za Naciste ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 9:55 pm | |
| koje naciste sad? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 9:59 pm | |
| Pa ona organizacija Sta je vec xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: El Internado Sub Jan 26, 2013 10:00 pm | |
| I na kog cikicu mislis? Na Kamila? Ako na njega mislis, mislim da hoce, ne znam tacno kad, ali ce ga videti dole u prolazima. Pa Issy, one koji su prebegli iz Nemacke posle rata, mnogi su promenili imena, morali su, jer su lazirali svoje smrti. Tu su pre svega Riter Vulf tj Santjago Pazos, Martin von Klaus tj Hoakin Fernandez, Teodora Rojber, Karl Flecer tj Arauho..itd. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: El Internado | |
| |
| | | | El Internado | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |