Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Putovanja po Srbiji Sub Jan 29, 2022 11:07 pm | |
| Da li volite da posecujete gradove u Srbiji i u kojim gradovima ste do sada bili? Koji grad biste zeleli da posetite? Koje gradove smatrate da svako mora da poseti u Srbiji? Koji je po vama najlepsi srpski grad?
| |
|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Putovanja po Srbiji Ned Jan 30, 2022 2:42 pm | |
| Volim gradove po sebijij za sad omiljena mesta su mi Novi Sad, Sombor, Sabac i Topola jer tu imam drage ljude koje volim posetiti Zelim Barselonu ponovo i volela bih da posetim London i petrovac jos jednom Najlepsi grad je Beograd. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Putovanja po Srbiji Pon Jan 31, 2022 12:27 am | |
| Da li volite da posecujete gradove u Srbiji i u kojim gradovima ste do sada bili? Volim da posećujem gradove u Srbiji. Do sad sam bila u Nišu, Beogradu, Kruševcu, Vranju, Leskovcu... Koji grad biste zeleli da posetite? Novi Sad Koje gradove smatrate da svako mora da poseti u Srbiji? Niš i Kruševac Koji je po vama najlepsi srpski grad? Niš _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Putovanja po Srbiji Pon Jan 31, 2022 4:05 pm | |
| Da li volite da posecujete gradove u Srbiji i u kojim gradovima ste do sada bili? Volim,bila sam u novom sadu,uzicama,pozarevcu,krusevcu,kraljevu,arandjelovuc,jagodini,loznici.... Koji grad biste zeleli da posetite? Nis,tamo nikad nisam bila i Kragujevac Koje gradove smatrate da svako mora da poseti u Srbiji? Novi Sad obavezno... Koji je po vama najlepsi srpski grad? Beograd | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Putovanja po Srbiji | |
| |
|