|
Autor | Poruka |
---|
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Čet Mar 10, 2022 8:51 pm | |
| ustala,jela, isla s mamom u univerexport,rucala,malo dremala,igrala sims,gledala sulejmana, otisla da se nadjem s jednom devojkom da kupim od nje majicu i dosla kuci vecerala i sad sam na kompu pa cu posle jos malo da igram igricu i odna cu da legnem da spavam! | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Mar 11, 2022 6:16 pm | |
| Ustala, popila nes, pričala s cimerom, potom sam se okupala i pričala telefonom s novom drugaricom. Posle sam upalila laptop, skuvala još jedan nes, napravila limunadu i ušla na forum. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Mar 11, 2022 10:29 pm | |
| ustala,doruckova,isla s mamom na pijac,kupila kaput usput na jednoj tezgi nov siv bas je lep, dosla kuci igrala sims,posle prala kosu,izasla s drustvom u kineski restoran ,jeli posle se porosetali,dosla kuci,vecerala,igrala sims i sad sam na forumu | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82125 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Mar 11, 2022 10:43 pm | |
| Ustala i otisla na posao. Na poslu sam iskoristila pauzu da pokupujem stari u zadraovj hrani i za kucu i za posao. Isla sam i do banke poslovno. Dogovorila sam se sa seficom da radim za vikend ovaj i da dobijem slobodno da mogu da iskoristim par dana za prvi maj i spa koji sam rezervisala za mene decka i jos jedan par. Posle sam isla do jece da sredim noktice a onda u setnju sa psom njenog decka i do Stadiona. Cula sam se s Malisom i pozelala mu srecu jer danas opet igra DnD sa svojim drustvom i evo mene ovde
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sub Mar 12, 2022 9:07 pm | |
| Ustala, pila nes, rešavala sudoku, blejala na telefonu, onda sam išla do tržnog. Vratila se, popila još jedan nes, pričala sa cimerom i posle upalila laptop i ušla na forum. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Ned Mar 13, 2022 9:44 am | |
| Isi,moj decko takodje igra dnd i ima 3-4 velike,ali i manje ekipe u kojima igra svake nedelje po 3 puta
ustala u 6 ko vampir nije mi se vise spavalo,isla u pekaru kupila da jedem, pila jogurt, sad sam na forumu i skuvacu caj :d a posle cu ceo dan da lezim | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Ned Mar 13, 2022 10:31 pm | |
| Ustala, pila nes, išla u šetnju, vratila se, ležala i blejala na telefonu, prala sudove, rešavala sudoku, jela, pa sam ušla na forum. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Mar 15, 2022 11:15 am | |
| ustala,isla s mamom opet na pijac,doruckovaala,gledala sulejmana | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Mar 15, 2022 5:38 pm | |
| Ustala sam i spakovala danas hranu uzinu i rucak za posao. Radila i s koleginicom pravila pauze za hranu. Dosla kuci, rucala ponovo i pravila veceru. U busu sam malo citala knjigu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Mar 15, 2022 8:11 pm | |
| nastavak danasnjeg dana: posle serije sam legla da spavam,probudila se,przila pomfrit i cedila limun,jelaa,isprobaval neku odecu,stavila neke kupace na oglas, sad sam na kompu pa cu da jedem | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 16, 2022 5:41 pm | |
| Utala sam i spakovala hranu uzine i slicno. Na poslu sam bila sama jer koelginica je radila popodne tako da sam se uglavnom fokusirala na posao. U sred radnog vremena smo imale mini sastanak gde su me obavestili da dobijam dve nove koleginice koje ce sedeti sa mnom u kancelariji i dobili smo puno cveca, pica i kolaca da se zasladimo. Onda sam ja otisla do istyle da pokupim ajped za firmu i vratila se taksijem na posao. Dosta sam se naradila i pohvljena sam za svoj rad. Mama je svratila da vadi krv u jednom momentu ali se nismo srele na poslu. Izbegla sam kolace ali sam zato dosta grickala kao zdravih krekera i indijskih oraha. Sad sam kuci pijem kafu s mamom i grickam brusnica bar dok koetarisemo njene rezultate. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 16, 2022 6:46 pm | |
| Ništa posebno nisam radila. Spavala sam dugo, Dalibor je bio kod mene pa smo pili kafu i limunadu i onda smo otišli u Avion _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 16, 2022 11:17 pm | |
| ustala rano oko 8,jela pitu sa zeljem i sirom,posle sam gledala seriju,legla da spavam,spavala 3 sata prek odana,probudila se rucala,opet gledala seriju,pretrazivala yt,slusala nove innine pesme,vecerala makarone sa sirom,stavila neke moje stvari na oglas za prodaju,i sad sma na forumu | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Mar 18, 2022 12:04 pm | |
| Ustala, umila se, popila kafu, jela i spremila se, pa ću uskoro da krenem na posao _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sub Mar 19, 2022 2:44 pm | |
| Ustala i prosetala do komsije koji drzi teretnu/ Tamo se malo druzila sa zenama sto tamo rade i vezbaju redovno. Dosla kuci i sredjivala kucu, usisavala i sl. Tusirala se i telefonirala sa dekom. Evo me sada ovde _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? | |
| |
| | | | Sta ste radili danas? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |