|
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pon Feb 07, 2022 10:15 pm | |
| Ustala, pila nes, blejala na telefonu. Skuvala kupus, istuširala se, išla kod doktorke sa drugom, pa onda u jedan kafe-restoran. Vratila se, spavala malo, oprala kosu, pričala na kameri i tako. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Feb 08, 2022 5:07 pm | |
| Utala sam i otisla na posao. Bila sam sama prvih pola sata posle je dosla koleginica LJilja pa smo pile kafu i grickale stanglice. Posle pauza za dorucak i pakovanje fakturaodlazak u osiguranja taksijem. Ugovarenj posla oko nekretnina usput. Kad sam dosla nesto sam knjizila proveravala izvode na poslu, radila. Napravila jos jednu pauzu za bounty i uzinu. Dopisivala se malo s deckom. Pokusala da zaposlim snajku ali nije proslo bas najbolje. Instalirala neki novi program na kompu.. Cula se s mamom i obavila kupovinu. Dosla kuci rucala i sela za dvosed i uzela laptop da kuckam malo ovde _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Feb 08, 2022 10:42 pm | |
| Ustala oko 9,isla s mamom na pijacu da joj pomognem oko nosenja,dosla kuci jela,isla u soping zadrzala se tri sata,isla u postu posle toga da posaljem jednoj zeni kremu neku,dosla kuci,odmorila se ,jelaa ,oprala zube,istusirala se i evo sad sam na kompu | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Feb 11, 2022 3:12 pm | |
| Ustala rano, otišla kod lekara, vratila se i legla da spavam. Spavala sam do skoro. Potom sam popila nes i ušla na forum. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Ned Feb 13, 2022 6:05 pm | |
| Ustala sam i otisla na posao. Radila sam tamo, pila kafu sa koleginicom, otisla do prodavnice po hranu. Jela i grickala nesto. Kupila farbu u liliju i gledala sta ima na akcijama. Setala ulevaeom i kupila u woman secret gacice koje mi idu uz jedan brus koji sam kupila u drugom woman secert na Terazijama. Telefonirala sa Jecom i ogovarale nase muske i dogovarale se sta cemo za sutra... Dosla kuci i grcinula nesto, mama me ofrabala i sad cekam da primi boja da je isperem _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Feb 22, 2022 8:55 pm | |
| ustala u 10,doruckovala,isla s mamom u agenciju da kupimo avionske karte za francusku,otisle u neki butik da vidimo odecu,al nismo nista nasli,posle dosle kuci,rucala,odmorila se,jela sam pomfrit,gledala seriju,sad sedim na kompu i jedem puding | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pon Feb 28, 2022 2:04 pm | |
| Ustala, jela, pila kafu, pustila muziku, išla u kuhinju da operem sudove i tako _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Uto Mar 01, 2022 5:29 pm | |
| Ustala sam i spremila se za posao i popakovala uzine. Na poslu sam radila izvestaje, fakture, sabrala sve sate koje imam dodatne i naplatila, cakulala malo s koleginicom i tako... Isla do banke poslovno i do prodanvnice da kupim potrebstine. Mami u apoteci kupila lekove i evo me sad kuci, rucala i spremam se za pozoriste _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 02, 2022 10:14 am | |
| ustala,oprala zube,umila se,dosla na forum,gledala sulejmana i sad cekam drorucak! | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Mar 04, 2022 9:17 pm | |
| Bila na poslu do 14h, zatim sam otišla u tržni. Kad sam se vratila popila sam kafu, a posle toga sam spremala projice i musaku. Popila sam još jednu kafu i legla da odmaram _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sub Mar 05, 2022 3:25 pm | |
| ustala oko 8,otisla s mamom na pijac,kupili stvari,doruckovala,gledala sulejmana,tati sredjivala nes oko fona, sad cu da legnem | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pon Mar 07, 2022 8:31 pm | |
| Ustala sam i pakovala hranu i uzine za posao. Otisla tamo radila s koleginicom.. Bila posle do pekare i narucila fast food i rucala kuci. Malo se izlezavala, tusirala... Gledala neke predloge za vencanje na kojem treba da kumujem. Cula se s deckom.. Vecerala i popila kafu i evo sad ovde kuckam i kao pratim tv. Telefonirala sam koleginici s posla, da joj pomognem nesto u medjuvremnu _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 09, 2022 11:23 am | |
| Ustala, skuvala nes, popila ga i bila na forumu _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 09, 2022 6:06 pm | |
| ustala,umila se prala zube,doruckovala 2 pogacice, gledala sulejmana,malo legla da dremam 2 sata,probudila se rucala,popila nes,gledala sulejmana opet,sad sam na forumu i razmisljam sta da jedem | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Čet Mar 10, 2022 4:38 pm | |
| Ustala i spakovala hranu za danas. Na poslu sam doruckovala sta je ostalo od juce i pila cajic. Posle smo na pauzi grickale slatkise sto je koelginica donela i pile kafu/ Cula sam se s Amndjom i odgovorile smo prvi maj sa nasim momcima da slavimo. Cula sam se s agentom za nekretnine i sutra planiram da mu saljem dokumentaciju koja mu je potrebna za zgradu. Nakon posla sam dosla kuci i rucala i evo me sad na forumu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? | |
| |
| | | | Sta ste radili danas? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |