Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Who Are You + prevod Sre Dec 07, 2016 7:15 pm | |
| Who Are You
You used to tell that you loved me Yeah that's what you would say You used to buy flowers even out on valentine's day You would surprise me with a dinner even though you just ate But what happened? baby, what happened? [Chorus] We've been going through some changes Like we're in different places And now you think that you can just do what you do Without any consequences It's not what you say but what you don't say It's not what you do but what you don't do It's not where we go but where we don't go It's like I don't even know you anymore You're just a stranger, a stranger And I don't recognize you no more You're just a stranger, a stranger What happened to the man that you were before? Woah oh, woah oh, woah oh, woah oh. You use to look me in my eye but now you just look away If I pull some extra time you say that you just can't stay Oh, if you leave me at home alone for just one more night I promise, it's gonna be the last time [Chorus 2] We've been going through some changes Like we're in different places And now you think that you can just do what you do Without any consequences It's not what you say but what you don't say It's not what you do but what you don't do It's not where we go but where we don't go It's like I don't even know you anymore You're just a stranger, a stranger And I don't recognize you no more You're just a stranger, a stranger What happened to the man that you were before? woah What 'chu want me to do (do) I'm not gun' chase after you (you) Tell me how can I get (get) Back the man I first met (met) [Chorus 3] It's not what you say but what you don't say (you don't say) It's not what you do but what you don't do (you don't do) It's not where we go but where we don't go (we don't go) It's like I don't even know you anymore You're just a stranger (I don't know you no more) A stranger and I don't recognize you no more You're just a stranger, a stranger (don't know you no more) What happened to the man that you were before? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Who Are You + prevod Sre Dec 07, 2016 7:20 pm | |
| Ко си ти?
Пре си говорила да ме волиш, Да, то би рекла. Пре си куповала цвеће чак и кад није Дан заљубљених Изненадила би ме са вечером иако си управо јела Али шта се догодило? Душо, шта се догодило? (Рефрен) Пролазимо кроз неке промене, Као да смо на различитим местима. И сада мислиш да можеш радити оно што желиш Без икаквих последица. Није у питању оно што кажеш, него оно што не кажеш Није у питању оно што радиш, него оно што не радиш Није у питању где идемо, него где не идемо. Као да те више чак ни не знам. Само си странац, странац И више те не препознајем. Само си странац, странац Шта се десило са особом која си била пре? Ооо оо о Пре си ме гледала у очи, сада само скрећеш поглед Ако нађем више времена, кажеш да не можеш остати О, ако ме само још једном оставиш самог код куће Обећавам, биће то последњи пут (Рефрен 2) Пролазимо кроз неке промене, Као да смо на различитим местима. И сада мислиш да можеш радити оно што желиш Без икаквих последица. Није у питању оно што кажеш, него оно што не кажеш Није у питању оно што радиш, него оно што не радиш Није у питању где идемо, него где не идемо. Као да те више чак ни не знам. Само си странац, странац И више те не препознајем. Само си странац, странац Шта се десило са особом која си била пре? ооо Шта желиш да урадим? (урадим) Ја нисам пиштољ који те јури. (ти) Реци ми како могу добити (добити) Назад оноу особу коју сам упознао (упознао) (Рефрен 3) Није у питању оно што кажеш, него оно што не кажеш (не кажеш) Није у питању оно што радиш, него оно што не радиш (не радиш) Није у питању где идемо, него где не идемо ( ми не идемо) Као да те више чак ни не знам. Само си странац. (Више те ни не знам) И више те не препознајем. Само си странац, странац. (Више те ни не знам) Шта се десило са особом која си била пре? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|