|
| Kardashian | |
|
+2Catherine Earnshaw error(no.23) 6 posters | |
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82109 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Kardashian Ned Feb 08, 2015 3:14 pm | |
| First topic message reminder :Pratite li emisiju o zivotu clanova ove porodice? [You must be registered and logged in to see this image.] _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Kardashian Uto Sep 13, 2016 5:48 pm | |
| Anastasija Ražnatović promenila je boju kose i ofarbala se u tamnosmeđe, a novim imidžom se pohvalila na Instagramu. Njeni brojni pratioci su prokomentarisali da ih sada podseća na popularnu rijaliti zvezdu Kim Kardashian, ne samo zbog boje kose, već i zbog iste frizure. [You must be registered and logged in to see this image.]Kako vam se dopada? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Kardashian Sre Dec 07, 2016 2:15 pm | |
| Lelee,ja mislila kim kardashian stvarno xD bas lice,mada lepsa mi je cecina cerka nego kim | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126726 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Kardashian Sre Dec 07, 2016 3:05 pm | |
| | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Kardashian Čet Dec 15, 2016 1:17 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Porodica Kardashian, zahvaćena prazničnom groznicom, iskoristila je i ovu priliku da pokaže svoje bogatstvo i glamur u punom sjaju. Kylie Jenner je na svom Instagram profilu postavila fotografiju ogromne sive jelke predivno dekorisane, ispod koje se nalazi pregršt poklona. Ali ovoga puta u prvom planu je ipak romantični poljubac sa dečkom Tygom ispred jelke. „Sve što želim za Božić si ti..“, napisala je ispod fotografije. Za razliku od prošle godine, za nju veoma tužne kada su za praznike bili razdvojeni, ovaj period provode zajedno i srećniji više nego ikada. Želimo im srećne praznike! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: Kardashian Pon Dec 19, 2016 12:42 pm | |
| Kim Kardashian, koja je sinonim za glamur, raskoš, bogatstvo i sređenost od glave do pete u svakom momentu, potpuno je iznenadila svojim netipičnim izgledom u petak uveče, kada su je papraci uslikali u toku vožnje.
U svom Rang Roveru, sa decom i najboljom drugaricom iz detinjstva Brittny Gastineau, bila je vidno odsutna i zamišljena i definitivno drugačija od one Kim na koju smo navikli. Kako je rukom prikrivala lice, fotografi su uspeli da zabeleže činjenicu da je bez burme koje inače ponosno nosi.
Ovakvom njenom stanju i izgledu doprinela je pljačka koju je doživela pre 3 meseca u Parizu, kada joj je ukraden nakit u vrednosti od 8,5 miliona dolara. Ovo čudno izdanje poznate starlete svakako je posledica tog traumatičnog događaja, ali tome je zasigurno doprineo i nervni slom koji je zadesio njenog supruga Kanyea Westa.
Bili su ovo zaista nekoliko teških meseci za Kim, a imajući u vidu i nedavne glasine o njenom razvodu, ovakav izgled je donekle i opravdan.
Ipak, kako se to i očekuje od Kim, ne sumnjamo da će uskoro ponovo zablistati u punom sjaju, a da li će se burma tada naći na njenom prstu, ostaje da vidimo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 08, 2017 2:13 pm | |
| Primetila sam da je ponovo pocela da postavlja slike na instagramu.Nije je bilo 3 meseca zbog te pljacke na drustvenim mrezama bas m ije drago da se vratila | |
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 08, 2017 6:45 pm | |
| Ja danas videla na tv-u da je jermenka i da slavi nas bozic _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 08, 2017 8:23 pm | |
| Hahahaha to nisam znala | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 08, 2017 8:55 pm | |
| Aahahahhaha e sta sve neces cuti | |
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 29, 2017 12:57 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Sigurno vam se poslednjih meseci učinilo da gde god pogledate, svaka mlada devojka nosila je oko vrata čoker ogrlicu. Modni trend devedesetih vratio se prošle godine i sve trendesterke nosile su (uglavnom) crne trake oko vrata, međutim čini se da je ovom dodatku odzvonilo. Tako je bar odlučila Kendall Jenner. Mlada manekenka je na svojoj aplikaciji objavila spisak trendova koje je prerasla i one koje trenutno voli, a među prvima našla se i čoker ogrlica od tkanine. “Smešno je kako trendovi dolaze i odlaze. Jednog trenutka ste totalno zagrejani za nešto, a već sledećeg ne želite da to vidite ikada u životu”, napisala je Jennerova i dodala: “Znam, nosila sam čokere od tkanine stalno, i ne kažem da ih više ne volim, ali trenutno sam ih prevazišla”. [You must be registered and logged in to see this image.]Ona se ovog modnog dodatka nije potpuno odrekla već je na aplikaciji napisala da joj se trenutno mnogo više dopadaju čokeri od metala i oni ukrašeni cirkonima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 29, 2017 6:28 pm | |
| Šta ona zamišlja da je, kraljica, princeza, pa kad ona nešto odluči da se ne nosi, to je onda prošlost... | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 29, 2017 7:28 pm | |
| Hahaahha svasta,kakav potez od nje | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 29, 2017 7:31 pm | |
| Meni se ovo sviđa, ali nemam nijednu | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 29, 2017 7:34 pm | |
| Lepo stoji pogotovo onima koji imaju malo duzi vrat npr ja ali ne svidja mi se kad se stave ovako vise ogrlica,bolje samo jedna | |
| Naslov: Re: Kardashian Ned Jan 29, 2017 7:54 pm | |
| niije da volim chokers al i meni se vise svidja kako stoje oglice klasicne nego to ko pas kad te gusi nzm hah lepo stoji ali ideja sama toga i ime mi je uzas " _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kardashian | |
| |
| | | | Kardashian | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |