“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
Naslov: Re: Kardashian Ned Feb 08, 2015 3:34 pm
Ne volim nikog od njih, a kamoli da pratim hahah Inače da vas podsetim odakle je Kim x'D [You must be registered and logged in to see this image.]
Broj poruka : 82109 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Kardashian Sub Feb 14, 2015 3:42 pm
Svuda ih imaa Sad ova jedna mala oce da bude Victorias Angel ne znam jel supela na kraju
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
Drage devojke, možete odustati od #KylieJennerLipChallenge i prestati da uništavate sebe i svoja usta jer je istina konačno otkrivena. Kylie Jenner jeste punila usta i to privremenim filerima.
U promo video za sledeću epizodu U korak sa Kardašijanovima, sedamnaestogodišnja rijaliti zvezda je konačno priznala da su njena usta veštačka i da ima privremene filere.
Nakon nekoliko meseci spekulisanja i priča kako je za sve zaslužna olovka za usne kojom je iscrtavala liniju iznad svojih usana, a onda je to popunjavala karminom ne bi li njene one izgledale veće i kome se zahvaljuje jer joj je to promenilo život, ali ovaj put, nije mogla da se izvuče sa lažnim odgovorom kada ju je novinar upitao odakle joj ta velika usta.
“Imam privremene filere, to je samo jedna moja nesigurnost u životu i želela sam da to uradim”, izjavila je Kylie. “Nisam još uvek spremna da pričam sa novinarima o svojim ustima još uvek, jer će me rastrgnuti.”
“Želela sam da priznam istinu o svojim ustima, ali ljudi će tako brzo suditi i loše proceniti mene. Možda sam malo zaobilazila istinu, ali nisam lagala”, ispovedala se ona.
“Više nikada neću da potvrdim, niti da negiram nešto, ovo je stvarno previše”, rekla je Kylie u promo videu za narednu epizodu.
Pre samo pet meseci Jennerova je za magazin Cosmopolitan izjavila kako ipak nije ništa radila i da je sve to šminka.
“Gledali ste me kako odrastam još od svoje devete godine. Moje lice se jednostavno izobličilo. Sada znam kako bolje da se našminkam, uradim konture i sve ostalo. Nisam protiv plastične operacije. Nikada ne bih rekla ne, ali mi to sada nije potrebno.”
“Prestanite da govorite više o mojim ustima. Nisam imala plastičnu operaciju. Nikada nisam išla pod nož. Ljudi se sećaju mene kada gledaju slike na kojma sam imala 12 godina i kažu ‘baš se Kylie promenila’. A i kako da se ne promenim kada je od tada prošlo 6 godina”, izjavila je prošle nedelje za magazin Grazia, negirajući bilo kakve glasine i sumnje da je imala plastičnu operaciju.
Društvenim mrežama su već počele da se šire reči mržnje o Kylie da je ispala veliki lažov i da je priznala mnogo ranije da je punila usta, fanovi i njeni verni pratioci bi bili manje razočarani.
U tome da medijima prizna da ima veštačka usta, Kylie Jenner će imati podršku svojih starijih sestara, Kim i Khloe Kardashian, tako da je ovo jedna od onih epizoda koju nikako ne treba propustiti.
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Scott Disick je, navodno, tokom posete jednom klubu u Arizoni, prevario Kourtney Kardashian, sa kojom je u vezi osam godina i sa kojom ima troje dece, a sada se plaši da će dobiti još jedno, ali ne sa svojom devojkom.
Iako tračevi o Scottovoj nevernosti nisu novost, izvori kažu da se od ovog izlaska on veoma plaši da će možda postati otac. “Te večeri kada se sve dogodilo, Scott je poslao poruku toj devojci da je pita da li je na piluli. Toliko je bio nervozan jer ne zna šta može da se dogodi”, kaže izvor. On je na žurki upoznao mnogo devojaka, sa kojima je otvoreno flertovao i pio. Posle samo pola sata, Scott ih je pozvao u svoj apartman u jednom hotelu gde su nastavili da piju i šmrču kokain. Devojkama su telefoni oduzeti na ulazu kako ne bi bi bilo nikakih dokaza. Nekoliko sati kasnije, sve devojke su otišle osim Scottove izabranice, ali tek kad se zabava završila, on je počeo da razmišlja o posledicama. To ga, izgleda, nije sprečilo da se sa tom devojkom opet sretne nekoliko meseci kasnije na istom mestu. “Još uvek su u kontaktu, a Kourtney mu sve oprašta. Ali, ukoliko joj je stvarno napravio dete, to bi bio kraj njihove veze. Kourtney nije glupa. Svesna je svega što Scott radi i ima granicu do koje je spremna da sve to toleriše. Kada bi saznala šta se dogodilo u Arizoni, to bi bio kraj njihove veze, ali i i Scottovog odnosa sa decom”, zaključuje izvor.
Mon amour Admin
Broj poruka : 126726 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Kardashian Pon Jul 06, 2015 5:25 pm
Ccccc Bože me sačuvaj... ja mu ne bih oprostila pa da je još toliki, baš je skot, kako mu i ime govori.
Naslov: Re: Kardashian Pon Jul 06, 2015 6:01 pm
nista me ne cudi pogotovo kada su oni u pitanju xD
Mon amour Admin
S obzirom na to da Scott ne prestaje da pije i da partija do zore, a pri tom ima troje dece sa partnerkom Kourtney – zaista nije čudno to što najstrija sestra Kardashian ne želi da se pomiri sa njim! Njih dvoje su oduvek imali uspone i padove u svojoj vezi – a uzrok problema je bio to što “Lord Disick” ima ogromnih problema sa alkoholom – Kourtney ga je jednom prilikom čak bila ubedila da ode na rehabilitaciju, ali tamo je izdržao svega nedelju dana. Iako mnogi tvrde da je i ovog puta to bio razlog njihovog razlaza, te da je on odlučio da se osveti majci njegove dece jer mu nije dozvolila da se pijan vrati u porodični dom, tako što će se smuvati sa svojom bivškom devojkom – njihov prijatelj otkriva za američki medij da to nije tačno.
Naime, izvor blizak ovom paru tvrdi da je Scott totalno odlepio jer Kourtney insistira da imaju još jedno dete. “Njoj je uzor mama Kris koja je rodila šestoro dece i ona želi da se ugleda na nju. Takođe uvek govori kako je kao mala uživala da se igra sa bratom i sestrama, pa želi da i njena deca imaju tu mogućnost” – objašnjava on i dodaje – “Međutim, Scottu je i troje dece previše. Nemojte me pogrešno shvatiti, on njih obožava, ali sve to je ogromna odgovornost – a svi znamo da on taj pritisak ne može da podnese”.
Naslov: Re: Kardashian Uto Jul 07, 2015 2:16 pm
slazem se za pritisak i odgovornos oni ne zigledaju kao dog roditeji a i da jesu sto je mng mng je ne kazem da nemaju finansijsku podrsku i slicno potrebno za to kao i pretpostavljam 300 dadilja al ono
Mon amour Admin
Naslov: Re: Kardashian Uto Jul 07, 2015 2:19 pm
Pa ne znam, ali vala to nije razlog da je ostavi, pre je trebalo ona njega da ostavi, kad je razvratnik,a ne on nju.