Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 5:56 pm | |
| i ovo sam procitala neka menja pol, sramota je za zenski narod _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 5:57 pm | |
| Hahahaha i to što kažeš. Znaš šta ja mislim? Ja mislim da ona hoće da promeni pol zbog Liama, jer je ne ferma ni dva posto, a toliko puta je pokušavala da se pomiri s njim, i sad pošto ne može da bude s njim, lepo hoće da promeni pol. Je l' ti logično? | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 5:58 pm | |
| pa vrlo moguce, ili samo hoce da zadovolji devojku prirodnim piutem kad je vec bisexualka ili joj je dosadno samo ne znam al nekako njen zenstven glas mi ne ide uz musko telo _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 6:01 pm | |
| Ni meni vala, meni sve ovo liči na farsu, nekako mi ne ide to da je biseksualka. Nikad do sad nije to pomenula,niti se pričalo o tome da voli žene, a sad odjednom. Ja msm da hoće da izmami Liamovu reakciju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 6:02 pm | |
| ma meni ide nekako da je ona bi to mi i nije cudno ali promena pola? hello to mi se ne uklapa :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 6:04 pm | |
| Pa ni meni, ali šta mi razglabamo, neka radi ona lepo šta hoće sa svojim životom | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Čet Jun 25, 2015 6:10 pm | |
| a i to sto kazes _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pet Jun 26, 2015 1:14 am | |
| - Dancing with a wolf. ::
- Hahahaha i to što kažeš. Znaš šta ja mislim? Ja mislim da ona hoće da promeni pol zbog Liama, jer je ne ferma ni dva posto, a toliko puta je pokušavala da se pomiri s njim, i sad pošto ne može da bude s njim, lepo hoće da promeni pol. Je l' ti logično?
U potpunosti se slažem sa tobom _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pet Jun 26, 2015 8:36 pm | |
| ne vrti se svet oko Liama hahahahah jeste lep i sve ali meni ona izgleda prilicno srecno s onom zenskom _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pet Jun 26, 2015 10:12 pm | |
| Vrti se, vrti se _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| |
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Jun 27, 2015 7:17 pm | |
| Na kraju, ne bi to bilo to da se nije oglasila i Miley Cyrus, koja je nedavno priznala da je biseksualne orijentacije. “Kakav je*eno dobar dan! Hvala ti Ameriko što mi nisi umanjila šanse da pronađem ljubav svoga života”, napisala je kontroverzna pevačica ispod slike na Instagramu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Jun 27, 2015 7:45 pm | |
| Izlapela i ona | |
|
| |
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Jul 20, 2015 12:05 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Kada se Miley Cyrus odrekla brijača i ostavila svoje dlačice ispod pazuha da slobodno rastu, mnogi su bili zgroženi ovom odlukom. Najpre iz higijenskih, a zatim i estetskih razloga. Održavanje neobrijanog pazuha nije novost i žene se već godinama, bilo iz političih ili ličnih pobuda, okreću ovoj vrsti bunta. Ali izgleda da je ovaj trend brzo osvojio svet i čak dobio novu dimenziju – [tweetherder] farbanje dlaka ispod pazuha [/tweetherder]je očigledno sada toliko aktuelno da je postoje i sprecijalizovani saloni u kojima možete dobiti boju koja će se složiti sa bojom vaše kose ili napraviti neki miks i postići efekat duginih boja ispod pazuha. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Jul 20, 2015 6:45 pm | |
| Boze gospode Ne znam, meni je ovo odvratno :S _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Miley Cyrus | |
| |
|
| |
| Miley Cyrus | |
|