Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: If I knew + prevod Čet Dec 13, 2012 9:51 pm | |
| Oh Oh I, I was a city boy Riding to danger's where i'd always run, above and is hurt I wouldn't have done All the things that I've done If I knew, one day you would come
Now baby, now baby, now baby Oh oh I, I know it breaks your heart To picture the only you wanna love In somebody's elses arms But I wouldn't have done All the things that I've done If I knew, one day you would come
Now baby, now baby, now baby Ohh baby please Lets leave the past behind us So that we can go where love will find us Yeah will find us
I know once girls would leave me But I know that you believe me
Baby I, I wish we were seventeen So I could give you all the innocence That you gave to me No, I wouldnt have done All the things that I have done If I knew one day you would come If I knew one day you would come
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [Only admins are allowed to see this image]
Poslednji izmenio Laguna.Negraღ dana Sub Feb 23, 2013 12:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: If I knew + prevod Sub Feb 23, 2013 12:26 pm | |
| PREVOD
DA SAM ZNAO
Oh oh, ja sam bio gradski momak Vozio sam u opasnost, gde sam uvek vozio, iznad i povredjen
Refren: Ne bih uradio Sve stvari koje sam uradio Da sam znao, jednog dana bi dosla
Sada duso, sada duso, sada duso Oh oh, znam da ti do slama srce Da zamislis jednog koga zelis da volis U necijem narucju
Refren
Sada duso, sada duso, sada duso Ohh duso molim te Hajde da ostavimo proslost iza sebe Pa da mozemo ici tamo gde ce nas ljubav naci Da, naci ce nas
Ja znam devojke koje su me ostavile Ali znam da mi ti verujes
Duso, voleo bih da smo imali sedamnaest godina Tako da sam mogao da ti dam svoju nevinost Koju si ti meni dala
Refren
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [Only admins are allowed to see this image] | |
|