Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Čet Maj 11, 2017 10:43 pm
bas realno opisuje sve situacije u zivotu...takve pesme najvise mrzim i volim u isto vreme jer kad si u bedaku onda ti dodje to da slusas i places i secas se nekih starih uspomena,tako sam ja npr slusala one starije pesme od elitnih doreda oni isto imaju tako srcecepajuce pesme,mada dobro rep je takav uglavnom,i to je oke jskroz
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Čet Maj 11, 2017 10:49 pm
U tom periodu mu je bilo najteže u životu, zato je pisao takve pesme
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Pet Maj 12, 2017 5:52 pm
u bokte mazo xD oni poludeli hahhahahha
Biljana97 Admin
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Pet Maj 26, 2017 10:36 am
Kako vam se svideo jucerasnji nastup? Meni se nije svidela ona devojka sa plavom kovrdzavom kosom sto je pevala onu rok pesmu mnogo je falisirala nisam ocekivala onako pozitivne komentare od strane zirija
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Pet Maj 26, 2017 11:21 am
Nije bilo loše, mada nisam nešto oduševljena. Fantastični su bili oni mađioničari, ja sam očekivala da prođe onaj stariji. Pa onako, bila je dobra, mada mislim da joj ne leži rok... a drago mi je što je prošao onaj reper, Nikola
Bivša Spajsica, pevačica Mel B je tokom uživog prenosa epizode Amerika ima talenat isprovocirana od strane najžešćeg člana žirija- Simona Cowella koji je, naočigled publike, završio poliven vodom.
Naime, nakon neuspelog mađioničarskog trika koji je izvodio jedan od takmičara, Tyra Banks, ovogodišnji član žirija, naglasila je da zbog tehničkih poteškoća takmičar nije uspeo da izvede pripremljeni trik. Iako nije bila njegova krivica, to nije sprečilo Simona i Mel B da pritisnu crvene tastere.
Cowell, poznat po okrutnim komentarima, nije štedeo ni takmičara, a ni Mel:
“Ovaj neuspeli trik zamišljam kao prvu bračnu noć Mel B i njenog supruga- mnogo iščekivanja, ali na kraju ništa nije pokazano.” rekao je Simon.
Mel je bila šokirana, te je, nakon neumesnog komentara posegnula za čašom vode, koja je završila na Simonu.
Četrdesetdvogodišnja pevačica trenutno prolazi kroz težak razvod od njenog bivšeg supruga Stephena Belafontea.
Pogledajte kako je to izgledalo:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill