Malena barata katanom kao profesionalac (foto: printscreen)
Malena barata katanom kao profesionalac (foto: printscreen)
Posle neverovatne tačke brata i sestre na rošulama, još jedan spektakularan nastup u emisiji Britain’s got talent je oduševio podjednako i publiku i žiri.
Kada je simpatična devojčica Jesse – Jane McParland izašla na scenu, članovi žirija su se raspilavili i govorili joj kako je preslatka i divna, i pitali je kakvu tačku pripremila. Međutim, nisu očekivali da će malena devetogodišnja Irkinja otići po katanu i prirediti šou će se dugo prepričavati.
Dok je plavokosa devojčica izvodila niz komplikovanih vežbi sa hladnim oružjem, ljudi u publici su se u nekoliko navrata “isekli” od straha! Mali Nindža nije mario za to i na kraju je dobio nezapamćene ovacije. Članovima žirija je obajsnila da je sa 3 godine počela da trenira ovu veštinu, jer joj se balet nije dopao.
Pogledajte ovaj šokantni nastup i uživajte:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Ned Nov 27, 2016 8:24 pm
Evo da krenemo diskusiju o ovoj novoj sezoni
Iskreno,nadam se da ce biti bolje sto se tice takmicara jer sa izboromzirija sam se vec pomirila ahaha xD nisam bila odusevljena takmicarima uopste osim onog lika sto je imitirao vucica extra haha
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Ned Nov 27, 2016 10:25 pm
Iskreno, nisam ni ja oduševljena, nadam se da će biti boljih takmičara u nastavku, pevači se nisu istakli, jedino možda plesači, ali me nisu nešto preterano oduševili...
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Sre Dec 07, 2016 2:09 pm
Da,nadajmo se,nesto ne gotivim kad samo pretenziraju te pevace i plesace,nije zanimljivo bas bolje mi je na primer da ubace vise imitatora ili stvarno nekih neobicnoh talenata nego pevanje,sviranje,ples itd..
Mon amour Admin
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Sre Dec 07, 2016 4:28 pm
Ja sam se iznervirala što onu trbušnu plesačicu nisu pustili dalje, a onu debelu jesu. Ova mršava je po meni bila bolja, nekad ne umeju dobro da prosude i budu nepravedni...
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Pon Jan 09, 2017 11:04 am
Da vise je plesaca nego pevaca
Mon amour Admin
Naslov: Re: Ja Imam Talenat Čet Mar 09, 2017 10:13 pm
Meni je tek sad zanimljivo. Sviđa mi se što se neki takmičari takmiče između sebe i onda prolazi jedan. Baš super toga dok se prikazivalo na rts-u nije bilo
Sad sam gledala u španskoj verziji Ja imam talenat kako je jedan lik sklopio rubikovu kocku u ustima i to za samo nekoliko sekundi. Stavio je kocku u usta i sklopio je, svaka mu čast. Ovi naši mađioničari nisu ništa u odnosu na španske, maestralni su!!!