Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Beyonce Čet Avg 16, 2012 9:26 pm
oke je Mislim da ima mocan glas Pesme neke volim a neke bas i ne xD Halo npr obozavam :3
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Beyonce Pet Avg 17, 2012 1:50 am
Ima dobre pesme i dobar glas, zgodna je i to, ali je ne slusam vise
Naslov: Re: Beyonce Pet Avg 01, 2014 11:39 am
Ona i jayy z su mi presladak paar ^^
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
Naslov: Re: Beyonce Pet Avg 01, 2014 11:58 pm
Ja nemam nikakvo posebno misljenje o njoj,ali mi nikad nije bilo jasno zasto je ona toliko popularna.
Ni sa kim se ne bih menjala! Baš je dobro biti ja! (foto: Instagram)
Ni sa kim se ne bih menjala! Baš je dobro biti ja! (foto: Instagram)
Nakon Lady Gage i Kim Kardashian došla je na red i Beyonce. Tako barem tvrdi Jelena Karleuša.
JK se našla na naslovnim stranama mnogih svetskih medija nakon što je jedan poznati američki portal došao do njenog Instagram naloga i pronašao mnoštvo sličnosti između nje i Kim Kardashian.
Jelena je sada primetila i sličnost u stilu između nje i r’n’b dive Beyonce, a za to je i priložila fotografiju kao dokaz. Podsećanja radi, naša pevačica kombinaciju je nosila pre dve o po godine, a američka – juče.
Mon amour Admin
Naslov: Re: Beyonce Sre Maj 13, 2015 3:21 pm
ahhahaha ne znam ni ja sta bih rekla a sto se tice Beyoncinog stila ona je po meni kraljica stila, mada u zadnje vreme nes se gubi s golotinjom ne znam sta joj je XD
Mon amour Admin
Naslov: Re: Beyonce Sre Maj 13, 2015 5:01 pm
Ne znam vala ni ja, teško mi je da poverujem da je iskopirala Karleušu, ali nažalost tako je, ne znam što radi to, kad ona ima sopstveni stil
Naslov: Re: Beyonce Sub Maj 16, 2015 2:19 pm
to se i ja pitam sta joj je to trebalo phaha XD
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Naslov: Re: Beyonce Sre Maj 20, 2015 4:16 pm
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
I dok će Beyonce biti preokupirana vladanjem svetom, po pisanju magazina In Touch, surogat majka imaće zadatak da tročlanu porodicu Carter obogati još jednim, dugo priželjkivanim članom!
“Beyonce i Jay trenutno pokušavaju da dobiju dete putem surogat majke. Bey je nekoliko puta pokušala da zatrudni, ali je bilo dosta problema. Uplašila se rizične trudnoće i tada je shvatila da je surogat majka najbolja opcija za njih”, što je potpuno razumiljivo imajući u vidu da je Queen B imala jedan bolan pobačaj o kome je govorila u svom inspirativnom dokumentarcu Life is but a dream. “Nisu želeli da se kockaju sa takvim stvarima i nakon što je papirologija prikupljena, trebalo im je oko dva meseca da pronađu savršenu ženu koja bi nosila njihovo dete”, otkriva insajder za časopis i dodaje da je ovo poslednji pokušaj najmoćnijeg para da sačuva brak od kraha.
“Jay je uspeo da ubedi svoju ženu da bi ih drugo dete zbližilo i rešilo sve probleme i otuđenost, ali takođe mu je njeno zdravlje na prvom mestu i zato nije želeo da bilo šta prepušta slučaju”, završava izvor, a mi se nadamo da će Carteri nastaviti da rade na svom braku, bilo da je drugo dete na putu ili ne.