Manila, Filipini - filipinsko-američki pop pjevač Bruno Mars sigurno se lijepo provodi na Filipinima.
U četvrtak je Mars nastupao na rasprodatom koncertu u Waterfront hotelU u Cebuu.
Očigledno je bio veoma iznenađen kada se njegova majka,inače Filipinka,pojavila na njegovom koncertu.
Bernadette Hernandez,Brunina mama,rekla je da je veoma ponosna na svog sina zato što on još ima filipinsko srce i zato što nikad nije zaboravio odakle potiče njegova porodica.
''Mi smo veoma bliska filipinska porodica i to je ono što želim da moja djeca prenesu na sledeće generacije'',rekla je njegova mama.
Ona je rekla kako joj je drago da je njen sin bio u mogućnosti posjetiti Filipine.
'Voljela bih da mogu ići na svaki njegov koncert jer je on proputovao svijet i to je nevjerovatno,znate. Vidio je mnoga mjesta koja nikad priije nije vidio,i drago mi je što je došao ovamo da vidi odakle sam ja.',kaže Bernadette.
Brunina mama je priznala da nikad nije mislila da će Bruno uspijeti u ovolikoj mjeri.
''Naravno da svaka majka misli da je njen sin najboli.Uvijek sam tako mislila.Ali kada vidim i čujem da mi to drugi ljudi govore veoma sam ponosna,'' kaže ona.
Međutim, Jamie Bayot, starija sestra Marsa, otkrila je da joj je brat i dalje skroman i da čvrsto stoji na zemlji bez obzira na njegovu popularnost.
"Svi ga prepoznaju, ali on još uvijek ima isto srce, znate. On je još uvijek zabavan ", rekla je Jamie.
Kao dokaz tome je što je Bruno u petak otišao u posjetu djecu iz Bentay Bata 163.
Djeca su izvodila niz pjesama od pobjednika Grammy-ja, a on im se rado pridružio u pjevanju.
Bruno Mars je obećao da ovo sigurno nije posljednji put da je posjetio ovu zemlju, jer su mu Filipinci pokazali toplu dobrodošlicu.
On je takođe filipinskim fanovima rekao da će nastojati da bude sve bolji.
U petak naveče,Bruno Mars je održao još jedan raspordati koncert u Araneta Coliseumu.
PS. Još jedan dokaz zašto je naš Bruno prava zvijezda!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Once a hooligan,always a hooligan!