|
|
| Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? | |
|
+15Bruno's_bejbe Catherine Earnshaw Vehicle of spirit More Than Friends Milica Novoa Pazos Josipa. Cam L•M•S Dzeki^ MISA ninna Domino Dama It´s.Sandra.Bitch! Margita Mon amour 19 posters | |
Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? | Da | | 54% | [ 7 ] | Ne | | 0% | [ 0 ] | Ne znam | | 23% | [ 3 ] | Nisam siguran/na | | 0% | [ 0 ] | Msm da ne | | 23% | [ 3 ] |
| Ukupno Glasova : 13 | | |
| Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Pon Dec 26, 2011 11:37 pm | |
| First topic message reminder :
Recite nam sta mislite? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Bruno's_bejbe Just The Way You Are
Broj poruka : 13 Datum upisa : 12.03.2013 Godina : 33 Lokacija : Cole world
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Sre Mar 13, 2013 9:00 am | |
| 100%!Uvericu se 7.novembra,ali inace sam ubedjena da peva | |
| | | hools Marry You
Broj poruka : 247 Datum upisa : 25.03.2014 Lokacija : americaaa
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Pon Jun 30, 2014 11:00 am | |
| ma peva uzivo...zato sto se na koncertima uzivi, i nikad ne zvuci isto kao u studiju...i to bas volim^^ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _[img] [/img] | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Pon Jun 30, 2014 11:18 am | |
| Ne znam
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Pon Jun 30, 2014 9:02 pm | |
| Ja ne znam, ali pretpostavljam, ne liči na njega da peva na plejbek. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mars Sars Just The Way You Are
Broj poruka : 19 Datum upisa : 06.04.2013
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Sub Avg 02, 2014 1:03 am | |
| - Josipa. ::
- Upravo to kod njega obožavam,što kad pjeva uživo zvuči isto kao i u studijakoj verziji,DA;)
Bruno nikako ne zvuči uživo isto kao i u studijskoj verziji, nego zvuči još i bolje. I ne, Bruno ne pjeva na playback. Jedini put kad je pjevao je bilo na Super bowlu i to ne zato jer je on htio nego su organizatori tako zahtjevali. Veliki je događaj, ide uživo, milijuni ljudi diljem svijeta gledaju i htjeli su greške smanjiti na minimum. Inače na koncertima uvijek uživo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | hools Marry You
Broj poruka : 247 Datum upisa : 25.03.2014 Lokacija : americaaa
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Ned Avg 17, 2014 8:34 pm | |
| ja sam mislila da je i tu pevao uzivo xD Tako mi je zvucalo... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _[img] [/img] | |
| | | Zemlja čuda Stvaran svet oko mene
Broj poruka : 7291 Datum upisa : 19.07.2011
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? Sub Jun 04, 2016 11:08 pm | |
| Mislim da peva uzivo _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? | |
| |
| | | | Da li na koncertima peva uzivo ili na playback? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |