Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: VIDEO Slavni pjevač zaspao u programu uživo i postao glavna sprdnja Ned Jul 16, 2017 4:27 pm | |
| PJEVAČ Bruno Mars postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što je malo zadrijemao na dodjeli nagrada Black Entertainment Television Awards. Pjevač je tijekom nagrade jedva držao oči otvorene, a u jednom trenutku ga je malo "prevarilo" pa je nakratko zaspao. Iako je osvojio nagradu za najboljeg muškog R&B i Pop izvođača te nagradu na najbolji spot godine, sad svi pričaju samo o njegovom umoru. "Znam Bruno, i meni su dosadni", šalili su se tviteraši, a neki su zaključili da je Bruno umoran jer je na svjetskoj turneji od ožujka. GIF OVDE Izvor: index.hr _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: VIDEO Slavni pjevač zaspao u programu uživo i postao glavna sprdnja Pon Jul 17, 2017 5:32 pm | |
| hahhaaah saosecam s njim nmisam znala za ovo do saada _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
Mon amour Admin
| Naslov: Re: VIDEO Slavni pjevač zaspao u programu uživo i postao glavna sprdnja Pon Jul 17, 2017 10:29 pm | |
| Ahahahahahahha jadan nisam ni ja xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
Mon amour Admin
| Naslov: Re: VIDEO Slavni pjevač zaspao u programu uživo i postao glavna sprdnja Čet Dec 21, 2017 8:07 pm | |
| Arhiva _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: VIDEO Slavni pjevač zaspao u programu uživo i postao glavna sprdnja | |
| |
|