Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Faded + prevod Sub Avg 20, 2011 11:33 am | |
| Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Wont Know Until Tomorrow Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Dont Know Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh
I Dont Know What It Is What It Is About Ya But I Cant Seem To Take My Eyes Off Ya Gotta Let You Know That Im Meant to Ya The Later It Gets I Gotta Have ya Now That Im At The End Of The Bottle She Looks Like A Supermodel I Think Im Ready To Go Oh Give Her The Keys To My Car I Think I Fell In Love With The Bar Tonight Im Not Going Ho-O-Ome Ooh
Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Wont Know Until Tomorrow Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Dont Know Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh
12' O'Clock Back At The Club And I Think What Happened Last Night is Happening Again 12' O'Clock Back At The Club And I Think What Happened Last Night is Happening Again Tipsy With A girl Whos Not My Type But The Late it Gets It Might Be On Tonight
Now That Im At The End Of The Bottle She Looks Like A Supermodel I Think Im Ready To Go Oh Give Her The Keys To My Car I Think I Fell In Love With The Bar Tonight Im Not Going Ho-O-Ome Ooh
Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Wont Know Until Tomorrow Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Dont Know Ooh Oh
Have I just Had Too Much To Drink Or Am I Really Feeling Her Have You Ever Been In A Situation Like This Or Am I The Only One?
Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Wont Know Until Tomorrow Am I In Love Or Am I Faded Yeah Yeah I Dont Know Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh
Have I just Had Too Much To Drink Or Am I Really Feeling Her Have You Ever Been In A Situation Like This Or Am I The Only One? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Poslednji izmenio Gospođica savršena. dana Pet Maj 02, 2014 1:13 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Faded + prevod Pet Maj 02, 2014 1:12 am | |
| PREVOD
IZBLEDEO
Jesam li zaljubljen ili sam opet izbledeo Neću znati do sutra Jesam li zaljubljen ili sam opet izbledeo Da da Ne znam Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh Ooh Oh Ooh Oh Ooh Oh Oh Ooh
Ne znam ja šta je to sa tobom Ali ne mogu skinuti pogled sa tebe Moraš znati da si mi značila Moram te imati kasnije
Sada kada sam pri dnu flaše Ona mi izgleda kao supermodel Mislim da sam spreman da krenem Dajem joj ključeve od auta Mislim da sam se zaljubio u bar Večeras ne idem kući Ooh
Refren
12 je sati i vraćam se u klub Mislim da to što se desilo sinoć se sada opet dešava 12 je sati i vraćam se u klub Mislim da to što se desilo sinoć se sada opet dešava Pripit sam sam devojkom koja nije moj tip Možda će se desiti večeras.
Sada kada sam pri dnu flaše Ona mi izgleda kao supermodel Mislim da sam spreman da krenem Dajem joj ključeve od auta Mislim da sam se zaljubio u bar Večeras ne idem kući Ooh
Refren
Da li sam mnogo popio Ili stvarno osećam nešto prema njoj? Da li ste nekada bili u sličnoj situaciji? Ili sam ja jedini?
Refren
Da li sam mnogo popio Ili stvarno osećam nešto prema njoj? Da li ste nekada bili u sličnoj situaciji? Ili sam ja jedini? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|