Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Turn around + prevod Sub Avg 20, 2011 11:29 am | |
| Ah Ah I Don't Know Why Why It Seems Like Every Other Night You Pick A Fight Fight And I Know I Do The Same Be Calling You Out Your Name This Is Not What Lovers Are Supposed To Do Do You Tell Me To Go I Start Walking Out But We Both Know What We're All about We Fuss Fight and Scream and Its All Because Of Love But you and I both know We Ain't Never Giving up
Everytime I Try To Leave Something Tells Me Turn Around Cause How Could I Ever Leave The Only One That Holds Me Down Cause I Know We Can Work It Out Work It Out Talk It Out Talk It Out Stick It Out Stick It Out Oooh Everytime I Try To Leave Further We Can Figure It Out That's Why I Always Turn Around
Now wait, wait Before You Say Say Something You Know You'll Take Back Later on Today Sometimes You Drive Me Crazy But I Love You Baby All I Ask Is That You'll Always Appreciate Me
You Tell Me To Go I Start Walking Out But We Both Know What We're All about We Fuss, Fight and Scream But Its All Because Of Love But you and I both know We Ain't Never Giving up
Everytime I Try To Leave Something Tells Me Turn Around Cause How Could I Ever Leave The Only One That Holds Me Down Cause I Know We Can Work It Out Work It Out Talk It Out Talk It Out Stick It Out Stick It Out Oooh Everytime I Try To Leave Further We Can Figure It Out That's Why I Always Turn Around
Ain't Nobody That Can Love Me Like You Love Me That's Why I Always Turn Around For you You Y-You You You....
Ain't Nobody That Can Love Me Like You Love Me That's Why I Always Turn Around For you You Y-You You You....
Everytime I Try To Leave Something Tells Me Turn Around Cause How Could I Ever Leave The Only One That Holds Me Down Cause I Know We Can Work It Out Work It Out Talk It Out Talk It Out Stick It Out Stick It Out Oooh Everytime I Try To Leave Further We Can Figure It Out That's Why I Always Turn Around _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Poslednji izmenio Gospođica savršena. dana Čet Maj 08, 2014 1:13 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Turn around + prevod Čet Maj 08, 2014 1:13 am | |
| PREVOD
OKRENI SE
Ah ah ne znam zašto zašto Izgleda da svake noći želiš da se svađaš I znam da ja radim isto Dozivam tvoje ime Ljubavnici ovo ne bi trebalo da rade Rekla si mi da odem i da te napustim Ali mi oboje znamo šta smo mi Izazivamo svađu i vrištimo i to sve zbog ljubavi I oboje znamo da nećemo odustati
Refren: Svaki put kad pokušam da odem nešto mi govori da se vratim Ali kako ikad mogu da ostavim jedinu osobu koja me voli Jer znam da mi to možemo rešiti Razgovarajmo razgovarajmo Svaki put kad pokušam da odem mi možemo shvatiti Eto zašto se uvek vraćam
Čekaj pre nego što kažeš Ti ćeš se kasnije danas vratiti Ponekad me izluđuješ ali te volim bejbi Znam da ćeš me uvek ceniti
Reci mi da odem i ja ću te napustiti Ali oboje znamo šta smo mi zapravo Izazivamo svađu i vrištimo, ali to je sve zbog ljubavi Ali oboje znamo da nikada nećemo odustati
Refren
Niko me neće voleti Kao što me ti voliš Zbog toga se ja uvek vraćam Zbog tebe-tebe-tebe-tebe
Niko me neće voleti Kao što me ti voliš Zbog toga se ja uvek vraćam Zbog tebe-tebe-tebe-tebe
Refren
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|