|
|
| Pidžame, spavaćice | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Pidžame, spavaćice Pon Jun 27, 2022 11:17 pm | |
| Kakve pidžame volite leti, a kakve zimi? Ili više volite spavaćice? Kakve najčešće kupujete? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Pidžame, spavaćice Sre Jun 29, 2022 3:18 pm | |
| Kakve pidžame volite leti, a kakve zimi? - Zimi volim da nosim neku deblju pidzamu,i ako imamo grejanje zato sto sam zimogrozljiva i voim kad se ususkam toplo...obicno nosim pamucne samo zbog materijala da mi lakse bude nocu... Ili više volite spavaćice? -Spavacice volim leti da nosim,ali one bas bas tankeeee, da budu krace i tanke,nesto poput neglizea...trenutno imam jednu ljubicastu sa crvenim tufnicama malim i masnicama... a nekad spavam u sorcu nekom pamucnom kratkom.. Kakve najčešće kupujete? -Napisala sam gore sve.
| |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Pidžame, spavaćice Čet Jun 30, 2022 3:57 pm | |
|
Leti volim neke dugacke ali siroke pa da landaraju i da ne idu uz telo volim one mede zeke mace i tako to... moze da imaju i neke sliceve to mi ne smeta.. zimi preferiram opet kratke rukave ali donji deo da je dugacka pidzama i da se skuplja oko clanaka spavacice volim samo lepe najcesce mi kupuju to, ne secam se kad sam kupila sebi. ustvari lazem.. kad sam jednu upropasila otisla sam ik upila neku sa sovicama pre recimo 9 meseci
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pidžame, spavaćice | |
| |
| | | | Pidžame, spavaćice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|