|
|
| Fizikalna medicina | |
| | Autor | Poruka |
---|
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Fizikalna medicina Pon Jan 31, 2022 6:08 pm | |
| Da li ste nekada imali problema ili imate trenutno sa,ukocenosti u zglobovima,kicmi,misicima ili bolovima u istim? Da li ste isli kod lekara i dobili strucnu pomoc za otklanjanje ovog problema? Na koje ste terapije isli?
| |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Fizikalna medicina Pon Feb 07, 2022 11:04 pm | |
| Da li ste nekada imali problema ili imate trenutno sa,ukocenosti u zglobovima,kicmi,misicima ili bolovima u istim? Imala sam problema sa kičmom, tačnije sa mišićima (koji je tačno problem bio, ne znam). Povredila sam je kad sam na spravi radila trbušnjake i to bez zagrevanja. Godinama me je kičma bolela kad je neko opterećenje u pitanju, sve do prošle godine kad sam je bila ušinula i počela da mažem Voltaren gel. Hvala Bogu posle toga me kičma više nije zabolela. Da li ste isli kod lekara i dobili strucnu pomoc za otklanjanje ovog problema? Jesam išla ali nisam dobila nikakvu pomoć. Samo su mi davali injekcije. Na koje ste terapije isli? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Fizikalna medicina Uto Feb 08, 2022 4:57 pm | |
| Dosta sam ukocena i imam bolove u kicmi i misicima od sedenja... ne idem na terapije al mozda bih probala nekad neku medicinsku za ledja umesto masaze _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Fizikalna medicina Uto Feb 08, 2022 10:29 pm | |
| Da li ste nekada imali problema ili imate trenutno sa,ukocenosti u zglobovima,kicmi,misicima ili bolovima u istim? -Jesam imala skoliozu u osnovnoj skoli i morala sam da radim neke stucne vezbe koje su bile uzaso teske za ispravljanje kicme,i to sam bas patila ali sam ispravila skolizou...isla sam svaki dan u bolnicu na vezbe koje su trajale sat vremena hvala bogu sve je bilo dobro,a sto se ukocensoti tice ovako ponekad se ukocim kad zaspim u nezgodnom polozaju posto cesto imam obicaj da zaspim na stranu i tako se i probudim..i onda mi se ukoci ruka ili vrat haaha a nekad bogami i noga.. Da li ste isli kod lekara i dobili strucnu pomoc za otklanjanje ovog problema? +-Napisala sam gore. Na koje ste terapije isli? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fizikalna medicina | |
| |
| | | | Fizikalna medicina | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|