|
|
| Kožne bolesti | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Kožne bolesti Pon Jan 31, 2022 12:31 am | |
| Da li imate neku kožnu bolest i koju? Na koji način je lečite i koje preparate koristite? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Kožne bolesti Pon Jan 31, 2022 4:34 pm | |
| Da li imate neku kožnu bolest i koju? -Imam povremeno problema sa bubuljicama,i sa crvenilom lica.... Na koji način je lečite i koje preparate koristite? -Ranije sam isla kod raznih skupih dermatologa i oni su mi prepisvali komercijalne kreme poput eucerina,vichy-ja,urage i to medjutim samo sam dzabe pukla pare,bilo mi je samo jos gore jer su to agresivni preparati koji narusavaju prirodnu kisleost koze i zatvraju pore...onda mi je brat preporucio jednu doktorku i centru i kod nje sam se bukvalno spasila,prepisivala mi je preparate koji se prave u laboratoriji specijalno za moj tip koze a pritom nisu ni skupi toliko....od tad koristim aknefug gel za umivanje i kremicu neku hirociklinsku...probala sam razne prizovode po dm i lilly ali sve je bilo bas lose,pogotovo baleini prozivodi su se najgore pokazali... | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Kožne bolesti Pon Feb 07, 2022 11:14 pm | |
| Od kožnih bolesti imam seboreični dermatitis. Ispoljava se na licu i koži glave. Od letos sam koristila šampon koji prave u jednoj apoteci, koji je veoma delotvoran. Toliko, da sad koristim neki drugi medicinski šampon francuske proizvodnje koji sam kupila ovde. Mislim da on lekovito deluje na kožu, jer ranije nisam smela nijedan drugi šampon da koristim do taj koi sam trenutno koristila. Čim operem kosu sa nekim drugim šamponom, na koži glave mi se odmah stvore žute i krupne ljuspice. A posle korišćenja ovog francuskog šampona nema ničega, tako da ću nastaviti da ga koristim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Kožne bolesti Uto Feb 08, 2022 4:50 pm | |
| Imam i u pitanju je neka aleegija. Vrlo moguce da je na preprarate tako da ih sve izbegavam i koristim samo prirodne sapone, deyodoranse i sprejeve i parfeme neprirodne izbegavam.. Biram tkaninu.. Koristim micelarnu vodu _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Kožne bolesti Uto Feb 08, 2022 10:30 pm | |
| - Mon amour ::
- Od kožnih bolesti imam seboreični dermatitis. Ispoljava se na licu i koži glave. Od letos sam koristila šampon koji prave u jednoj apoteci, koji je veoma delotvoran. Toliko, da sad koristim neki drugi medicinski šampon francuske proizvodnje koji sam kupila ovde. Mislim da on lekovito deluje na kožu, jer ranije nisam smela nijedan drugi šampon da koristim do taj koi sam trenutno koristila. Čim operem kosu sa nekim drugim šamponom, na koži glave mi se odmah stvore žute i krupne ljuspice. A posle korišćenja ovog francuskog šampona nema ničega, tako da ću nastaviti da ga koristim.
Mico moj otac ima seboreicni dermatitis takodje,njemu se ispoljava na celu i kod obrva i to bas zna opako da se zacrveni...on je koristio neke jeftine kreme koje su mu pomogle.i ima perut stalno takodje i peruta mu se koza | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kožne bolesti | |
| |
| | | | Kožne bolesti | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|