Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Zdravlje usta i zuba

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

Ženski Broj poruka : 35968
Datum upisa : 19.04.2011
Godina : 27

Zdravlje usta i zuba Empty
PočaljiNaslov: Zdravlje usta i zuba   Zdravlje usta i zuba Icon_minitimeNed Jan 30, 2022 10:55 am

Da li redovno posecujete stomatologa?
Da li generalno imate problem sa zubima?
Da li ste nekad imali neku ozbiljniju intervenciju vezanu za usta i zube?
Nazad na vrh Ići dole
error(no.23)
Dirty Dancer In The Moonlight
Dirty Dancer In The Moonlight
error(no.23)

Ženski Broj poruka : 82123
Datum upisa : 18.04.2011
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: Zdravlje usta i zuba   Zdravlje usta i zuba Icon_minitimeNed Jan 30, 2022 2:10 pm

nazalost ne posecujem stommatologa dovoljno cesto
Imam problem sa naslednom paradentozom i ne mogu da sprecim to osim da idem 4 puta godisnje na bolne preglede i povlacenje desni..
imala sam intervenciju kada sam vadila umnjake i izvedena je sa anesteszijom tako da se nista ne oseca ali mi je dusa plakala za ovsennim pahuljicama koje nisam smela da jedem nakon toga hahah

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.”
— Nikita Gill
Nazad na vrh Ići dole
Mon amour
Admin
Admin
Mon amour

Ženski Broj poruka : 126745
Datum upisa : 04.04.2011
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: Zdravlje usta i zuba   Zdravlje usta i zuba Icon_minitimeNed Jan 30, 2022 11:41 pm

Da li redovno posecujete stomatologa? Dok sam bila u Srbiji jesam, ali sad nisam bila od letos, nažalost
Da li generalno imate problem sa zubima? Pa trenutno nemam. Ali sam imala gangrenu na dva zuba, a pre toga su mi izbile fistule iznad ta dva zuba, pa sam muku mučila sa njima. Takođe sam imala problema sa još jednim zubom i to tokom nekoliko meseci, ali kako vreme prolazi sve manje.
Da li ste nekad imali neku ozbiljniju intervenciju vezanu za usta i zube? Nisam

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Zdravlje usta i zuba Tcdmir11
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

Ženski Broj poruka : 35968
Datum upisa : 19.04.2011
Godina : 27

PočaljiNaslov: Re: Zdravlje usta i zuba   Zdravlje usta i zuba Icon_minitimePon Jan 31, 2022 4:39 pm

Da li redovno posecujete stomatologa?
-Idem na svakih 6 meseci.
Da li generalno imate problem sa zubima?
-Imam iskreno,imam 7 kvarnih zuba u ustima i svih 7 imaju plombe,doduse neki imaju bele aneki crne ali stomatolog mi je rekao da bi te crne valjalo zameniti za bele takodje,idem na ciscenje kamenca i naslaga na svakih 6 meseci malo je bolno ali zubi su super posle...imala sam problem sa prednjom dvojkom pojavila mi se fistula i morala sam na operaciju da se ona odstrani jer samo je mogla hirurskim putem hvala bogu zub u vilici mi je ostao citav...
Da li ste nekad imali neku ozbiljniju intervenciju vezanu za usta i zube?
-Jesam 2 hirusrska vadjenja umnjaka i 2 operacije sa fistulama....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zdravlje usta i zuba   Zdravlje usta i zuba Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zdravlje usta i zuba
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Zdravlje
» Doktori su mu vadili nešto iz usta i umirali od smeha! (VIDEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: OFF TOPIC :: Today My Life Begins :: Zdravlje, nega i lepota-
Skoči na: