Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Izleti Sub Jan 29, 2022 10:43 pm | |
| Da li ste nekada isli na izlete sa prijateljima,porodicom,skolom... i gde sve? Koji vam je bio omiljen? Da li i sad idete ponekad? Sta najvise volite da radite dok ste na izletu? | |
|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Izleti Ned Jan 30, 2022 2:52 pm | |
| Jesam cesto sa skolicom, gde god se moglo. Sa prijatljima odem u neko manje mesto blizu grad tu setkamo i istrazujemo npr Vrdnik i okolina.. Omiljeni izlet mi je izleti u selu koje pravim sa mojom porodicom iz inostranstva.. Najvise volim da legnem u travu i suncam se poput gustera.. volim da osecam sunceve zrake po kozi i to ne samo da bih dobila drugu boju... volim takodje uvece da se skupim s njima i da pevamo kucamo se i pijemo domacu rakiju _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Izleti Pon Jan 31, 2022 12:06 am | |
| Išla sam kao dete, i sa drugarima i sa školom. Obično smo išli u prirodu. Sad već ne idem, ali volela bih, što da ne. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Izleti Pon Jan 31, 2022 3:09 pm | |
| Ja sam isla na izlete do sedmog razreda osnovne i to nijedan nisam propustila nikad,omiljeni mi je bio izlet u Jagodini kad smo isli u zooloski vrt to je bilo u petom razredu a isli smo u Arandjelovac,Jagodinu,Novi Sad,Smederevo,Uzice i jos negde.... Volim izlete ali nisam isla od osnovne jer nemam sa kim prakticno hahhaha. A njavise volim kad obilazimo prirodu,parkove i neke lepe predele | |
|