Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Trening kod kuće Pet Jan 14, 2022 11:55 pm | |
| Radite li vežbe kod kuće? Koje vežbe radite? Ako pratite vežbe sa jutjuba, ostavite link kako bi i ostale imale ideju koje vežbe da rade | |
|
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Trening kod kuće Sub Jan 15, 2022 1:15 pm | |
| Ranije sam radila aktivnije ranije,a sad jedino kad se setim,cula sam da ne valja vezbe raditi pred spavanje jer ti se digne andrenalin,nego ujutru kad ustanes a ja sam uvek radila tik pred spavanje hahaha. Radim kad se setim vezbe za istezanje, sklekove,trbusnjake,cucnjeve i makazice i biciklo. Ranije sam imala i one tegove od po 1kg ali moj tata ih je negde zagubio ne mozemo da ih nadjemo :/ Nisam nikad gledala vezbe na youtube,uglavnom radim vezbe kojih se secam kad sam isla jednom kod fizijatra kad sam imala pocetnu skoliozu i to su ove gore sto sam navela. | |
|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Trening kod kuće Sub Jan 15, 2022 4:59 pm | |
| - Mon amour ::
- Radite li vežbe kod kuće?
Koje vežbe radite? Ako pratite vežbe sa jutjuba, ostavite link kako bi i ostale imale ideju koje vežbe da rade Radim jednom nedeljno minimum i to po minimum 1 sat Radim najvise vezbe za jacanje nogu ima jedna nemica koju pratim npr ali ne radim s tegovima kao ona, od nje samo uzimam ideje i ne radim treninge dugo kao ona nego pravim pauze pa se vracam na vezbice https://www.youtube.com/watch?v=4kQxdRtG-SI&list=LL&index=4 | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Trening kod kuće | |
| |
|