Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Sta ste radili danas?

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sledeći
AutorPoruka
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

Ženski Broj poruka : 35968
Datum upisa : 19.04.2011
Godina : 27

Sta ste radili danas? - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 12, 2022 7:15 pm

First topic message reminder :

isla u apoteku i sa mamom u second hand radnju
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
error(no.23)
Dirty Dancer In The Moonlight
error(no.23)

Ženski Broj poruka : 82133
Datum upisa : 18.04.2011
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 25, 2023 5:16 pm

Ustala sam i otisla na posao. Tamo sam radila standardno posao i na putu do kuci sam se cula sa Malisom da se dogovorimo kad se vidimo u petak. Kupila sam u MAXIJU sta mi je sve trebalo za rucak i otisla kuci. Kuci sam sremila rucak i skuvala kafu mami i meni. Onda smo jele, a sad pijemo kafu a ja ovde kuckam i odmaram

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.”
— Nikita Gill
Nazad na vrh Ići dole
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 25, 2023 5:45 pm

ustala sam u 7,gledala anime u krevetu,otisla s mamom do univerexporta,kupile hranu,otisla do grada i uput kupila dorucak,svratila do par butika pa dosla kuci,malo lezala i opet gledala anime,sad sam kuci u pidzami i cekam da mi dodje drugarica
Nazad na vrh Ići dole
Mon amour
Admin
Admin
Mon amour

Ženski Broj poruka : 126756
Datum upisa : 04.04.2011
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 25, 2023 6:43 pm

Ustala, popila kafu, jela, spremila se i krenula na posao

Sta ste radili danas? - Page 10 Tcdmir11
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com
error(no.23)
error(no.23)

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeČet Jan 26, 2023 9:01 pm

ustala sam i dobro se obukla sa asve kapicm i rrukavicama i salom ii otisla na posa.. tamo sam radila non stop maltene bez pauze i posle sam otisla do maxija da kupim sta mi treba i stigla kuci. Kuci sam jela, i pogledala jednu epizodu serije s maom. Onda sam otisla do Maje, malo trenirala sa njom i posle kupila sebi beretkicu a kmici mojoj paket beretkica i rukavice i dobila sam na poklon cak i trku boje vina onako bordu kao moja kosa da mi se slaze. Kuci sam se istusirala, napravila veceru i sta cu za sutra da nosi na posao od hrane, spakovala stvari koje nosim kod Malise i evo me sada ovde.

“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.”
— Nikita Gill
Nazad na vrh Ići dole
Mon amour
Admin
Admin
Mon amour

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeNed Feb 05, 2023 8:51 pm

Ustala sam, popila kafu, jela, išla u teretanu, posle sam dugo ležala i malo spavala. Opet sam jela, pila kafu i tako

Nazad na vrh Ići dole
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Feb 08, 2023 10:21 pm

ustala oko 9 ,doruckovala,pisala nesto usvesku,citala knigu 3 sata,jela, kupala se i prala kosu, jela jabuku,opet citala, sad sma na kompu postujem malo na forumu pa cu opet da nastavim citanje
Nazad na vrh Ići dole
error(no.23)
error(no.23)

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeČet Feb 09, 2023 6:00 pm

Ustala sam i spremila se za posao i stigla na vreme. Spakovala sam dorucak sto sam juce spremila za posao tako da sam to jela, pila cajeva i kaficu skuvala. Radila sam sve vreme moj posao i malo pomagala koleginici i to je to za danas. Telefonirala sam u busu sa Malisom. Stigla sam skoko kuci, pravila rucak i dok se zapelao u rerni ja sam obavila kupovinu u MAxiju i evo me sad nakon jela sedim i kuckam ovde

— Nikita Gill
Nazad na vrh Ići dole
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimePet Feb 10, 2023 7:36 pm

ustala oko 9,lezala do 11,doruckovala,igrala igricu,rucala,jela slatko,igrala igricu opet
Nazad na vrh Ići dole
Mon amour
Admin
Admin
Mon amour

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Feb 15, 2023 5:17 pm

Ustala, jela, otišla u teretanu, vratila se, popila kafu i spremila se i otišla na posao

Nazad na vrh Ići dole
error(no.23)
error(no.23)

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimePon Feb 20, 2023 9:33 pm

ustala i spremila se za posao, tamo radila sve vreme i cula se s drugaricama oko planova za dalja vidjanja, posle sam se srela sa mamom ispred kuce pa smo isle zajedno do prodavnice, posle sam ja pravila rucak i otisla do Maje u teretanu, tamo se videla sa komsikama i vratila se kuci da se kupam, perem kosu, susim i telefonirala sa deckom

— Nikita Gill
Nazad na vrh Ići dole
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeČet Feb 23, 2023 8:32 pm

ustala u 8 ,doruckovala,isla s mamom na faks da uzmem uverenje da sam diplomirala,sele u kafic u knez pile kafu,otisle posle do 2 butika ali nismo nista nasle,posle do lidla kupile hranu,pa kuci, ja rucala,odmorila malo,igrala igricu,sad sam na kompu planiram oept da igram igricu
Nazad na vrh Ići dole
Mon amour
Admin
Admin
Mon amour

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSub Feb 25, 2023 11:01 am

Ništa posebno, ustala sam, umila se, pokušala da izmerim šećer ali nisam uspela. Skuvala sam kafu i ušla na forum

Nazad na vrh Ići dole
error(no.23)
error(no.23)

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeNed Feb 26, 2023 7:50 pm

Malisa me probudio, spremio mi english breakfast i coffe i onda smo pose akfice i dorucka isli na stanicu. on me ispratio i kupio mi kartu jer je brzi pa sam ja otisla na posao u pozoriste. Tamo je bila guzv na gardeobi pa sam Mii mojoj bivsoj sefici pomagala i ostala s njom posle u kaficu da pijemo kafu. Castio nas je jedan fini dekica kojem smo dopustile da udje u salu za predstavu sa unukom iako je kasnio. Jako lepo od njega iako smo se bunile u pocetku kada je rekao da ce on platiti nase kafe. Takodje smo dobile i milku sa lesnicima od nnekog gosta glumice, koji je isto gledao predstavu. Nakon toga sam otisla u Maxi da kupim povrce, sokice i piletinu koju planiram da spremma za veceru. Pogledala sam neki film sa maom, dok su mi se masnice makaroni kuvale i meso a onda sam se okupila, oprala kosu, susila je i pila caj isovremeno a onda se cula sa drugaricama i komsinicama i dogovorile se da se vidimo sutra u teretani a veceras da ipak ne idemo na pice jer je ruzno veeme. Sutra cemo se dogooriti za sledece idjanje i da odemo negde zajedno u provod za 8 mart ukoliko sve mozemo da ne radimo druge smene

— Nikita Gill
Nazad na vrh Ići dole
Biljana97
Admin
Admin
Biljana97

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeSre Mar 01, 2023 1:42 pm

probudila se u 11 sati, pozdravila se sa ujnom koja je dosla u goste,doruckovala,igrala sims,pricala sa ujnom,sredila sobu,sad sam na forumu,pa cu posle da rucam i da izadjem da se vidim s prijateljima
Nazad na vrh Ići dole
Mon amour
Admin
Admin
Mon amour

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 19, 2023 4:18 pm

Ustala, popila kafu polako, čačkala telefon. Posle sam napravila dve pite na brzinu pa sam u međuvremenu išla do Lidla. Pa kad mi se ispekla pita spremila sam batat sa belim mesom i odnela da se ispeče. Posle toga sam uzela da čitam knjigu.

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta ste radili danas?   Sta ste radili danas? - Page 10 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ste radili danas?
Nazad na vrh 
Strana 10 od 12Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sledeći
 Similar topics
-
» Sta vas je danas oraspolozilo?
» Sta vas je danas iznerviralo?
» Sta ste radili pre foruma?
» Sta ste radili pre zurke?
» Šta biste radili...?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu