|
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82133 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Jan 25, 2023 5:16 pm | |
| Ustala sam i otisla na posao. Tamo sam radila standardno posao i na putu do kuci sam se cula sa Malisom da se dogovorimo kad se vidimo u petak. Kupila sam u MAXIJU sta mi je sve trebalo za rucak i otisla kuci. Kuci sam sremila rucak i skuvala kafu mami i meni. Onda smo jele, a sad pijemo kafu a ja ovde kuckam i odmaram _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Jan 25, 2023 5:45 pm | |
| ustala sam u 7,gledala anime u krevetu,otisla s mamom do univerexporta,kupile hranu,otisla do grada i uput kupila dorucak,svratila do par butika pa dosla kuci,malo lezala i opet gledala anime,sad sam kuci u pidzami i cekam da mi dodje drugarica | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126756 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Jan 25, 2023 6:43 pm | |
| Ustala, popila kafu, jela, spremila se i krenula na posao _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Čet Jan 26, 2023 9:01 pm | |
| ustala sam i dobro se obukla sa asve kapicm i rrukavicama i salom ii otisla na posa.. tamo sam radila non stop maltene bez pauze i posle sam otisla do maxija da kupim sta mi treba i stigla kuci. Kuci sam jela, i pogledala jednu epizodu serije s maom. Onda sam otisla do Maje, malo trenirala sa njom i posle kupila sebi beretkicu a kmici mojoj paket beretkica i rukavice i dobila sam na poklon cak i trku boje vina onako bordu kao moja kosa da mi se slaze. Kuci sam se istusirala, napravila veceru i sta cu za sutra da nosi na posao od hrane, spakovala stvari koje nosim kod Malise i evo me sada ovde. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Ned Feb 05, 2023 8:51 pm | |
| Ustala sam, popila kafu, jela, išla u teretanu, posle sam dugo ležala i malo spavala. Opet sam jela, pila kafu i tako _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Feb 08, 2023 10:21 pm | |
| ustala oko 9 ,doruckovala,pisala nesto usvesku,citala knigu 3 sata,jela, kupala se i prala kosu, jela jabuku,opet citala, sad sma na kompu postujem malo na forumu pa cu opet da nastavim citanje | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Čet Feb 09, 2023 6:00 pm | |
| Ustala sam i spremila se za posao i stigla na vreme. Spakovala sam dorucak sto sam juce spremila za posao tako da sam to jela, pila cajeva i kaficu skuvala. Radila sam sve vreme moj posao i malo pomagala koleginici i to je to za danas. Telefonirala sam u busu sa Malisom. Stigla sam skoko kuci, pravila rucak i dok se zapelao u rerni ja sam obavila kupovinu u MAxiju i evo me sad nakon jela sedim i kuckam ovde _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pet Feb 10, 2023 7:36 pm | |
| ustala oko 9,lezala do 11,doruckovala,igrala igricu,rucala,jela slatko,igrala igricu opet | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Feb 15, 2023 5:17 pm | |
| Ustala, jela, otišla u teretanu, vratila se, popila kafu i spremila se i otišla na posao _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Pon Feb 20, 2023 9:33 pm | |
| ustala i spremila se za posao, tamo radila sve vreme i cula se s drugaricama oko planova za dalja vidjanja, posle sam se srela sa mamom ispred kuce pa smo isle zajedno do prodavnice, posle sam ja pravila rucak i otisla do Maje u teretanu, tamo se videla sa komsikama i vratila se kuci da se kupam, perem kosu, susim i telefonirala sa deckom _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Čet Feb 23, 2023 8:32 pm | |
| ustala u 8 ,doruckovala,isla s mamom na faks da uzmem uverenje da sam diplomirala,sele u kafic u knez pile kafu,otisle posle do 2 butika ali nismo nista nasle,posle do lidla kupile hranu,pa kuci, ja rucala,odmorila malo,igrala igricu,sad sam na kompu planiram oept da igram igricu | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sub Feb 25, 2023 11:01 am | |
| Ništa posebno, ustala sam, umila se, pokušala da izmerim šećer ali nisam uspela. Skuvala sam kafu i ušla na forum _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Ned Feb 26, 2023 7:50 pm | |
| Malisa me probudio, spremio mi english breakfast i coffe i onda smo pose akfice i dorucka isli na stanicu. on me ispratio i kupio mi kartu jer je brzi pa sam ja otisla na posao u pozoriste. Tamo je bila guzv na gardeobi pa sam Mii mojoj bivsoj sefici pomagala i ostala s njom posle u kaficu da pijemo kafu. Castio nas je jedan fini dekica kojem smo dopustile da udje u salu za predstavu sa unukom iako je kasnio. Jako lepo od njega iako smo se bunile u pocetku kada je rekao da ce on platiti nase kafe. Takodje smo dobile i milku sa lesnicima od nnekog gosta glumice, koji je isto gledao predstavu. Nakon toga sam otisla u Maxi da kupim povrce, sokice i piletinu koju planiram da spremma za veceru. Pogledala sam neki film sa maom, dok su mi se masnice makaroni kuvale i meso a onda sam se okupila, oprala kosu, susila je i pila caj isovremeno a onda se cula sa drugaricama i komsinicama i dogovorile se da se vidimo sutra u teretani a veceras da ipak ne idemo na pice jer je ruzno veeme. Sutra cemo se dogooriti za sledece idjanje i da odemo negde zajedno u provod za 8 mart ukoliko sve mozemo da ne radimo druge smene _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Sre Mar 01, 2023 1:42 pm | |
| probudila se u 11 sati, pozdravila se sa ujnom koja je dosla u goste,doruckovala,igrala sims,pricala sa ujnom,sredila sobu,sad sam na forumu,pa cu posle da rucam i da izadjem da se vidim s prijateljima | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? Ned Mar 19, 2023 4:18 pm | |
| Ustala, popila kafu polako, čačkala telefon. Posle sam napravila dve pite na brzinu pa sam u međuvremenu išla do Lidla. Pa kad mi se ispekla pita spremila sam batat sa belim mesom i odnela da se ispeče. Posle toga sam uzela da čitam knjigu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste radili danas? | |
| |
| | | | Sta ste radili danas? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |