|
| Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! Uto Feb 13, 2018 10:30 pm | |
| - Umoran sam od pitanja o visini. Znam da sam nizak, i s tim moram da živim - izjavio je Bruno Mars Već nekoliko godina Bruno Mars je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih svetskih pevača, a ono što momak sa Havaja najviše mrzi je da ga pitaju koliko je visok. Da Bruno nije baš obdaren visinom jasno je već na prvi pogled, naročito kada pored njega stane neko pout Tejlor Svift koja ga "šije" za 13 centimetara, i to bez štikli. Po zvaničnim podacima, Mars je visok 165 centimetara, mada se na pojedinim sajtovima navodi da je pevač dostigao samo 162,6 centimetara. - Prestanite, bre, da me zovete "kratki". Nisam ja patuljak, majke mi. Ok, visok sam 165 centimetara, ali u mojim očima ja imam 190 centimetara. Umoran sam od pitanja o viisni. Znam da sam nizak, i s tim moram da živim. Zato i nosim šešire, da bih izgledao viši - izjavio je Bruno. Izvor: telegraf.rs _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! Sre Feb 14, 2018 8:57 pm | |
| moje visine fazon a jeste onizi muskarac nema tu sta hahaahah _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| | | | Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! Pon Feb 26, 2018 3:57 pm | |
| U pravu je, nije on nista kriv _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! | |
| |
| | | | Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |