José Álvaro Osorio Balvin poznatiji kao J. Balvin je kolumbijski regeton pevač i kompozitor.
Prvi album Real snimio je 2010. godine, a nakon dve godine i drugi pod imenom El negocio, sa kog su se posebno izdvojile pesme Sin compromiso, Me gustas tú i En lo oscuro.
Sa trećim albumom La familia postigao je najveći uspeh i dostigao svetsku slavu. Singl 6.A.M. koji izvodi sa Farrukom je nedeljama bio na vrhu svih top-lista, a numere Ay vamos, Tranquila, Sola, La venganza i druge nisu zaostajale i danas su među najslušanijim latino pesmama.
U julu prošle preprošle godine, Balvin je izdao singl Ginza kojim je najavio četvrti CD, a pesma je postala jedan od njegovih najvećih hitova.
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: J Balvin Čet Maj 25, 2017 1:08 pm
slusam ha bas dosta, ne gotivim previse al nekako mi je pevljiv hahah
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: J Balvin Čet Maj 25, 2017 4:55 pm
Zarazne su mu pesme, baš mi je simpa nekako, ima lep glas i lepo igra, tj. ima lepe pokrete *_* Najviše volim Ay vamos, Pierde los modales, Hola, Si tu novio te deja sola, 6 AM, Ginza i Poderosa.
Naslov: Re: J Balvin Sre Feb 28, 2018 1:46 pm
izazovan spot bogme nista manje nisam ocekivala d njega ;D
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: J Balvin Sub Mar 10, 2018 7:28 pm
bas me cudilo d se ova dvojica ranije nisu snimali zajedno totlano vesela pesmica ne bih da komentarisem ali primecuje se slicnost sa spotom Drake-a hotline .... ali ne prevelika, to je sad normalno da lice spotovi takvi.... hahah xD