Perdóname, Señor je miniserija od osam epizoda. Serija prati priču Lusije, monahinje koja je odlučila da se vrati u Kadiz, svoj zavičaj, kako bi rešila neka nerešena pitanja iz svoje prošlosti. Tamo će otkriti da se trgovina drogama značajno povećala u oblasti, tako da će pokušati da zaustavi taj ilegalan posao. U tom cilju će se suočiti sa liderom narko mafije, Brunom, svojom velikom ljubavlju iz mladosti. U međuvremenu će pokušati da udalji svog nećaka Rafu iz tog sveta, dok će se u isto vreme suočavati sa komplikovanim moralnim dilemama u tom krstaškom ratu koji je počeo.
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Perdóname, Señor Pet Maj 19, 2017 7:39 am
auu koja prica hahahha iznenadjuje me sama ideja o snimanju serije gde se monahinja uplice u svasta nesto haha xD sta sve nece smisliti.. xD
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Perdóname, Señor Pet Maj 19, 2017 12:56 pm
Da, da, svačega ima ne znam samo kad će da počne, stalno najavljuju 'uskoro, uskoro', kad će to 'uskoro' da bude, ne znam, a ima samo osam epizoda, to će brzo da prođe, ne znam zašto odugovlače više...
Naslov: Re: Perdóname, Señor Sre Maj 24, 2017 11:34 pm
Odlična epizodaaa, sviđa mi se baš me interesuje da li će ova monahinja da ispuni svoj cilj, tj. da otrgne Rafu iz sveta droge, mada teško se izlazi iz nekog takvog posla, ja lično bih volela, mada ja volim Castra gde god da glumi i kakvog god lika da glumi i ima mnogo lepe oči ^^
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Perdóname, Señor Pon Maj 29, 2017 11:53 am
pogledala sam pocetak uzbudljivo ^^
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: Perdóname, Señor Pon Maj 29, 2017 3:48 pm