Opis: Jedan enigmatičan čovek zvan Profesor planira nešto veliko: da izvrši najveću pljačku u istoriji. Za tu operaciju regrutuje jednu bandu od sedam osoba koji se vode samo jednim ciljem: niko nema šta da izgubi. "Kako ti se čine 2 miliona i 400 hiljada evra?", to je ono što govori jednoj mladoj devojci zvanoj Tokio, ekspertu za pljačke koju traži policija.
Ona će se ujediniti sa grupom regurtovanom od strane Profesora, koju sačinjavaju: Berlin, kolovođa; Moskva, ekspert za obijanjaa; Rio, informatičar; Nairobi, falsifikatorka; Denver, Moskvin sin, Helsinki i Oslo.
Pet meseci smišljanja svakog koraka, svakog detalja, svake verovatnoće... i konačno, biće zatvoreni 11 dana u Kraljevskoj Kovnici Španije i sa 67 talaca, okruženi elitnom policijom, da bi znali da li će izaći kao pobednici iz svog samoubilačkog pohoda. Biće sve ili ništa.
Poslednji izmenio Maluma bejbe. dana Sre Maj 03, 2017 2:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: La casa de papel Sre Maj 03, 2017 12:29 am
Počelooo, odlična serija, fantastična, što se i očekivalo, nisam očekivala ništa manje Od likova najviše mi se sviđaju Rio (mnogo je sladak), Denver (mnogo je lep ) i Tokio mi je super, ona i Rio su mi slatki :3 Jedva čekam sledeću epizodu *___*
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: La casa de papel Čet Maj 11, 2017 3:58 pm
uu mogli su oni i gore psovke da ubace nista to nije haha
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: La casa de papel Uto Maj 16, 2017 9:24 pm
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: La casa de papel Sre Maj 17, 2017 4:38 pm
pise meni nesto da nije dovoljeno da nece media ili server kao nesto nece da pusti :/
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: La casa de papel Sre Maj 17, 2017 6:39 pm