Opis: Adrijan Dorija je uspešan biznismen optužen za ubistvo, iako se on proglašava nevinim. Da bi se branio angažuje usluge najboljeg branioca svedoka u zemlji, Virhiniju Gudman, sa kojom radi jedne noći kako bi pronašao argument koji bi ga spasao zatvora. Ali pojava novog svedoka optužbe ugrožava njegovu strategiju, i prisiljen je da ponovo sastavlja deliće nemoguće slagalice sa vremenom koje teče protiv njega.
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Contratiempo Sub Feb 04, 2017 9:33 am
Svidja mi se Mario je odlican drago mi je da napreduje snimajuci ovako kvalitetne filmove ^^ ljubaav
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Contratiempo Sub Feb 04, 2017 2:27 pm
U Španiji je izašao početkom januara, ali još nije izašao na netu, baš sam sinoć gledala jeste, sve je bolji i bolji, duša a i ovde je lep, prelep je s bradom
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Contratiempo Ned Mar 05, 2017 1:51 am
Uh, nadam se da će da ga puste i kod nas, mada pre će da bude da će da ga puste tamo na jesen tako je to kod nas Btw i meni se sviđa radnja, obožavam ovakve filmove, i plus Mario mi je omiljeni glumac