♥ Bock with me ♥ Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 3562 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 29
| Naslov: “DOO-WOPS & HOOLIGANS” CERTIFIED PLATINUM!!! Uto Apr 26, 2011 2:48 pm | |
| WOW! Sjajne vijesti za Brunu Marsa nastavljaju da se nižu. Nakon što je imenovan u Time Magazine-u u 'Top 100 najuticajnijih ljudi' , Brunin debitantski album 'Doo-Wops & Hooligans' je sertifikovan kao PLATINUM! Album je sad glavni hit širom svijeta! Čestitamo Bruni! Bruno Mars je hit širom svijeta. Njegov debitantski album 'Doo-Wops & Hooligans' je sertifikovan kao PLATINUM u Americi,Velikoj Britaniji,Kanadi,Australiji i drugim zemljama,uključujući i druge zlatne sertifikacije u međunarodnim zemljama uključujući Koreju,Belgiju,Francusku i Indoneziju. Pjevač-kompozitor,koji je proda 14 miliona singlova širom svijeta,nedavno je bio uvršten kao jedan od 100 najuticajnijih ljudi svijeta u TIME magazinu pored predsjednika Amerike Obame,Oprah-e Winfrey,Justina Biebera i ostalih. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Once a hooligan,always a hooligan! | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: “DOO-WOPS & HOOLIGANS” CERTIFIED PLATINUM!!! Uto Apr 26, 2011 8:37 pm | |
| Joooooooooooooj................supeeeeeeeeeer................kako sam srecnaaa..........a na onoj slici je pesladak...♥ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
♥ Bock with me ♥ Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 3562 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: “DOO-WOPS & HOOLIGANS” CERTIFIED PLATINUM!!! Uto Apr 26, 2011 9:41 pm | |
| aha...meni liči na nekog malog dječaka..a u vezi ove vjesti,stvarno je zaslužio i to je veeeeliki uspjeh _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Once a hooligan,always a hooligan! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: “DOO-WOPS & HOOLIGANS” CERTIFIED PLATINUM!!! | |
| |
|