Žanr: Komedija Uloge: Paco León, Alexandra Jiménez, Elisa Mouliaá
Opis: Fran i Alina su u kasnim tridesetim i pola života su već zajedno. Alina želi da postane majka, ali Fran nije još siguran želi li postati otac. "Mlad" je, ide mu dobro, i ne želi sve da upropasti i zameni menjanjem pelena. Kada ih Alinin doktor obavesti da su Franovi spermatozoidi "retki, lenji i nenormalni", a da se Alina nalazi u menopauzi sa svojih tek 37 godina, stvari se dodatno komplikuju. Alina želi da se podvrgne veštačkoj oplodnji, a Fran želi da ga ostave na miru i da nastavi sa svojim životom. Ali neminovno dolazi trenutak odluke, za Frana da bude otac ili da bude slobodan, a za Alinu da postane majka ili da ostane sa Franom.
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Embarazados Sub Avg 20, 2016 12:24 pm
aa gledala sam juce ovaj trailer bas totalno mi oni ne idu zajedno s obzirom na to da su im razlicite zelje i ono sto zele u zivotu zato je i komedijaa
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Embarazados Sub Avg 20, 2016 9:40 pm
Meni su slatki, ali slažem se hahaha baš me interesuje da li su se na kraju usaglasili. Gledam ga verovatno sutra, pa javljam utiske
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Embarazados Sub Avg 20, 2016 10:15 pm
ajde vazii
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Embarazados Uto Apr 25, 2017 11:03 pm
Odgledala sam ga upravo. Odličan film, ovaj Fran je pravi kreten, ali hvala Bogu pa su stvari dobro ispale na kraju Ovaj glumac ima neobično lepe oči ^^