|
|
| Love, Rosie | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Love, Rosie Čet Apr 16, 2015 7:21 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Rosie i Alex najbolji su prijatelji od pete godine, pa nema šanse da su zapravo savršeni jedno za drugo…ili? Kad su u pitanju ljubav, život i donošenje pravih odluka, njih dvoje sami su sebi najgori neprijatelji. Jedno krivo skretanje, jedna propuštena prilika i život će ih odvesti u sasvim suprotnim pravcima. Ipak, ono što ih veže neraskidivo je usprkos neželjenim trudnoćama, katastrofalnim vezama, braku, neveri i razvodu. Hoće li naći jedno drugo ili je prekasno? Temeljena na romanu Cecelie Ahern Where Rainbows End, NA KRAJU DUGE je uzbudljiva, topla i moderna komedija grešaka koja gledaocu postavlja ključno pitanje: Imamo li samo jednu priliku za pravu ljubav? | |
| | | Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Love, Rosie Pet Apr 17, 2015 12:07 pm | |
| Nisam ga gledala | |
| | | Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
| | | | Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: Love, Rosie Pet Maj 08, 2015 2:24 pm | |
| Odgledala. Filmcic mi je mnogo lep. A Sam previdan _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Love, Rosie Pon Maj 11, 2015 12:00 pm | |
| pogledacu ga kad dodje na red _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Love, Rosie Pon Maj 11, 2015 6:28 pm | |
| I ja sam pogledala. Predivan je, a Sam je još divniji, jedva sam dočekala onaj poljubac na kraju, ali vredelo je čekati | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Love, Rosie | |
| |
| | | | Love, Rosie | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|