| The Originals | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: The Originals Sub Jan 18, 2014 7:16 pm | |
| Porodica je moć. Porodica Prvobitnih vampira zaklela se pre hiljadu godina da će, bez obzira na sve, ostati uvek zajedno na okupu. Ali vreme je učinilo svoje. Tragedije i želja za što više moći je razorilo tu porodicu. Hibridni vukodlak Klaus Mikleson (Joseph Morgan) dobije tajanstvenu dojavu da se u Nju Orleansu kuje zavera protiv njega. Klaus po dolasku u Nju Orleans naiđe na svog bivšeg štićenika Marsela (Charles Michael Davis) koji sad ima potpunu kontrolu nad svim smrtnicima i natprirodnim bićima u gradu. Pošto Klausu ne pada na pamet da se povinuje Marselu, on i njegov brat Ilajdža (Daniel Gillies) obnavljaju stari zavet - da povrate porodicu, moć i svoj grad. Dok čekaju da vide da li će im se Rebeka (Claire Holt), sestra iz Mistik Folsa, pridružiti formiraju nesiguran savez sa vešticama kako bi bili sigurni da će Nju Orleans ponovo biti pod vlašću Prvobitnih. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: The Originals Sub Jan 18, 2014 10:10 pm | |
| Jel ovo nesto na foru Vampriskih dnevnika? Zanimljiva i uzbudljiva serija, pretpostavljam | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Sub Jan 18, 2014 11:06 pm | |
| Da, ove je spin-off Veoma je zanimljiva serija, iz epizode u epizodu sve bolja i boljaa _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: The Originals Sub Jan 18, 2014 11:07 pm | |
| Da nije povezana sa TVD-om, jer vidim pominje se Mistik Fols, a i ovaj Joseph Morgan se cini mi se tamo zvao isto Klaus?? | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Ned Jan 19, 2014 10:34 am | |
| Pa oni su presli sada iz TVD-a ovde. Tako da se ovi iz TVD-a i ne pominju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: The Originals Pon Jan 20, 2014 12:58 am | |
| Aha...pa ne znam da li da gledam..ako budem nekako uspela da skinem. A koliko sezona i epizoda ima? Ako nema mnogo mogu negde da skinem. | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82125 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: The Originals Pon Jan 20, 2014 1:18 am | |
| gledala prve dve epizode s Micom ja sam odusevljena.. Klaus ^____^ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Pon Jan 20, 2014 9:15 am | |
| Mico, za sada su izasle 10 epizode Too Issy, samo nastavii, iz epizodu u epizodu su sve bolji i boljii Meni je 10 bila odlicna. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
L•M•S It Will Rain
Broj poruka : 1144 Datum upisa : 29.01.2012 Godina : 28 Lokacija : nedođija bb
| Naslov: Re: The Originals Sre Maj 14, 2014 7:00 pm | |
| Jeste odgledali poslednju epizodu? Po mom mišljenju, predobra. :'D Hejli i beba. Elajža. Klaus. Marsal. Majkl. Ester i Fin. MAJ KLEBEKA HART.
Baj d vej, Danijel Šarman će glumiti u drugoj sezoni. Valjda je zato napustio Teen Wolf. Ne znam da li treba da mi bude drago ili žao. Mislim da mi je i drago (gledaćemo ga opet) i žao (ode nam Ajzak). xd _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Do you feel cold and lost in desperation? You build up hope, but failure’s all you’ve known. Remember all the sadness and frustration And let it go. Let it go. | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Čet Maj 15, 2014 12:20 pm | |
| Jos uvek nisam gledala finale Fin ? A Kol ? Bekaa Jaoo moracu da gledam _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Čet Maj 15, 2014 12:46 pm | |
| aaaaa jaaa sam zaboravilaaaa na ovu seriju skrozz o bozee moracu da uzmem sad da gledam hahah xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
L•M•S It Will Rain
| Naslov: Re: The Originals Čet Maj 15, 2014 4:42 pm | |
| Nina, Kol se ne pojavljuje. :/ Samo on fali od Originalnih. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Do you feel cold and lost in desperation? You build up hope, but failure’s all you’ve known. Remember all the sadness and frustration And let it go. Let it go. | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Čet Maj 15, 2014 6:01 pm | |
| Steta sto nema Kola :S A drago mi mng zbog Danijela ^_^ msm s jedne str mi zao sto je izasao iz Teen Wolfa al mi drago sto cu ga videti ovde _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
L•M•S It Will Rain
| Naslov: Re: The Originals Čet Maj 15, 2014 7:12 pm | |
| Ali moramo da uzmemo u obzir to da tu TVD i TO pisci retardirani i ne obraćaju pažnju na sporedne likove, već su skroz koncentrisani na glavne. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Do you feel cold and lost in desperation? You build up hope, but failure’s all you’ve known. Remember all the sadness and frustration And let it go. Let it go. | |
|
| |
| Naslov: Re: The Originals Čet Maj 15, 2014 8:32 pm | |
| ahahahahahahahhaah posebno da obratimo paznju na to da su rtd Ne dopada mi se to, neretko mi se desava da vise zgotivim sporedne likove jer glavne previse exponiraju dok su sporedni u senci i uvek me ti "sporedni" vise interesuju xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: The Originals | |
| |
|
| |
| The Originals | |
|