| Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Sre Dec 04, 2013 11:59 pm | |
| Ili sta god to znacilo. Recite nam svoje misljenje o ovoj temi? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Čet Dec 05, 2013 12:27 am | |
| Pa jeste, bolje je da budes sam nego da budes sa nekim ko te ne voli. I bolje je da budes sa nekim ko te voli a ti njega ne, nego da budes sa nekim ko te ne voli. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Čet Dec 05, 2013 2:35 pm | |
| Radije bi bila sama nego se pretvarala uz nekoga. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| |
| |
Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Pon Dec 09, 2013 10:24 am | |
| Mislim da je najbolje biti SAM! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
kamila Just The Way You Are
Broj poruka : 93 Datum upisa : 01.06.2014
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Sub Jun 21, 2014 9:59 pm | |
| Dugo sam razmišljala o ovome. Nije strašno biti sam-strašno je kada si okružen ljudima pored kojih se osećaš sam.Tek sada shvatam istinu toga. Zaista,čovek se može osećati usamljen i u društvu od nekoliko ljudi,čak i u gomili.Ponekad mi se javi taj prokleti osećaj da sam drugačija od ostalih,da sam na neki način odvojena od celog sveta,kao zasebno ostrvo.Ali to je samo iluzija,ovaj svet je pun istomišljenika,samo ih treba naći....
Mnogi od nas koriste maske,ne dozovoljavajući drugim ljudima da se suviše približe...jer ako se približe videće ko smo zaista.I onda se javi strah da će nas zauvek napusiti.E,pa ja rizikujem,i odlučujem da budem ono što jesam,po cenu da ostanem forever alone. | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Sub Jun 21, 2014 10:01 pm | |
| - kamila ::
- Zaista,čovek se može osećati usamljen i u društvu od nekoliko ljudi,čak i u gomili
Meni se to mnogo puta dešava :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Sub Maj 21, 2016 10:43 pm | |
| Definitivno je bolje biti sam | |
|
| |
Zemlja čuda Stvaran svet oko mene
Broj poruka : 7291 Datum upisa : 19.07.2011
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? Pon Maj 23, 2016 9:13 pm | |
| - Riasu Guremori ::
- Definitivno je bolje biti sam
Slazem se _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? | |
| |
|
| |
| Bolje biti sam nego samovati uz nekoga? | |
|