Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:03 am | |
| Pita Fata Muju: - Mujo, čula sam da si ti vidovit. Možeš li i mene naučiti da i ja budem? - Mogu - reče Mujo - Fato, skini džemper. Fata skine džemper. - Fato, skini bluzu. Fata skine bluzu. - Fato, skini suknju. Fata skine i suknju. - Mujo, je li ti to hoćeš da me je*eš? - Eto vidiš da si sad vidovita!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:03 am | |
| - Ulazi plavuša u apoteku i pita: - Imate li test za trudnoću? - Imamo. - A jesu li pitanja teška??? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| |
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:06 am | |
| Sin pita oca: - Reci mi tata, koja je razlika između "potencijalno" i "stvarno"? Otac: - Pojasniću ti. Otac zapita svoju ženu: - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za milion dolara? Žena: - Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku! Onda otac upita svoju kći da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za milion dolara? Kći: - Da!!! To je moja fantazija! Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga: - Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za milion dolara? Stariji sin: - Da, Zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti sa milion dolara! Sad se otac obrati mlađem sinu i kaže: - Čuo si sine, "potencijalno" mi sedimo na 3 miliona dolara; ali "stvarno" živimo sa 2 kurve i jednim pederom!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:06 am | |
| Na jednoj od jadranskih plaža prodaje Piroćanac sladoled. Naiđe dama potpuno gola, bez igde ičega na sebi, i zatraži sladoled u kornetu. Piroćanac se zagledao u golu damu i ne trepće. Dama osorno primeti: - Šta me tako gledaš, zar nisi video golu ženu? Piroćanac će na to: - Ma, ne gledam ja tebe, već gledam odakle ćeš da izvadiš pare da mi platiš sladoled!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:07 am | |
| Pita otac Pericu: - Jesi li znao sva pitanja na ispitu? - Jesam! - Kako onda nisi polozio? - Nisam znao odgovore!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:08 am | |
| Pita učiteljica Pericu: - Kako bi ti obojio našu učionicu? - Pa ovako, sve bi bilo žuto, ali bi nasred plafona opizdio jednu zelenu crtu. - Iju Perice, kakav je to rečnik?! Odmah idi kod direktora! Ode Perica do direktora. - Šta si opet napravio Perice? - Pa rekao sam da bi celu učionicu pofarbao u žuto, ali bi nasred plafona opizdio jednu zelenu crtu. - Pa jebote Perice šta će ti ta zelena crta??? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:08 am | |
| Pita mali piroćanac tatu: - Tata je l' smem da gledam tv? - Možeš, samo nemoj da ga pališ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Dečko: - Koliko imaš godina lepotice? Devojka: - 13, a ti? Dečko: - 26. Devojka: - Pa dobro godine su samo broj. Dečko: - I zatvor je samo prostorija!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:09 am | |
| Tata: - Koga voliš više? Mamu ili tatu? Sin: - Oboje. Tata: - Dobro, recimo ovako. Da ja odem u Pariz,a mama u Ameriku gde bi ti otišao? Sin: - U Ameriku. Tata: - Zašto? Sin: - Jer je to super zemlja. Tata: - A da sam ja u Americi, a mama u Parizu gde bi otišao? Sin: - U Pariz. Tata (već iznerviran): - Zašto? Sin: - Jer sam već bio u Americi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:09 am | |
| Wikipedia: Ja znam sve! Google: Ja imam sve! Internet: Bez mene ne možete! Struja: HAHAHA, Stvarno? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Razgovor jednog para: Devojka: - Mili, mili sta je s' nama? Decko: - Nista, ostaces sama. Devojka: - Jesi siguran? Postacu mama!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:10 am | |
| Pita učiteljica malog Aliju: - Alija, šta bi ti uradio da postaneš predsednik? Kaze Alija: - Hm hm hm pa pobio bih sve muslimane. Kad će učiteljica: - Karadžiću ne šapući!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| |
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ Uto Nov 05, 2013 12:11 am | |
| Isključili mi internet, pa evo sedim sa porodicom... - - - - - - - - - - - Fini neki ljudi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ | |
| |
|
| |
| Comprendí que el amor es un cuento, que ya nadie me quiere contar... ♥ | |
|