| Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Sre Jul 24, 2013 11:26 pm | |
| Sjajna britanska pevačica Ellie Goulding trenutno je na turneji sa Brunom Marsom a za njega kaže da je i u stvarnosti nežan kao što zvuči u svojim pesmama. “On je jako kul, on je jako romantičan”, ispričala je oduševljena Ellie. “Ja i moja prijateljica Lauren, opisujemo ga kao vrlo seksi tipa. Stvarno vrlo seksi. Da li planiram nešto da uradim? Ne znam šta da vam kažem! Razmisliću o tome, definitivno.” Neizbežno pitanje bilo je vezano za odnos između nje i člana One Directiona, Nialla Horana, s kim su je mediji povezivali. Ellie potvrđuje da se njih dvoje zaista viđaju, ali da nisu ništa više od prijatelja. “Stvarno mi je samo dobar prijatelj, divan je”, otkrila je ona. Izvor: bravo.rs _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Zemlja čuda Stvaran svet oko mene
Broj poruka : 7291 Datum upisa : 19.07.2011
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Pon Jul 29, 2013 3:53 pm | |
| Lepa je _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Pon Jul 29, 2013 8:00 pm | |
| Kako je lep na ovoj slici ^__^ Simpaticna je inace... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Pon Jul 29, 2013 11:26 pm | |
| Pa nije bas nesto lepa!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Čet Avg 01, 2013 6:53 pm | |
| - Smile for you... ::
- Pa nije bas nesto lepa!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
A.Wesley Don't Give Up
Broj poruka : 704 Datum upisa : 31.07.2013 Lokacija : in Paul's heart ;3
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Pet Avg 02, 2013 12:59 pm | |
| - The Blue Devil ::
- Smile for you... ::
A on je baš mica na ovoj slici :I _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Sub Avg 03, 2013 10:23 pm | |
| - A.Wesley ::
- The Blue Devil ::
- Smile for you... ::
A on je baš mica na ovoj slici :I jeste..presladak mi je :3 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj Pet Avg 16, 2013 8:49 pm | |
| Lock _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj | |
| |
|
| |
| Ellie Goulding: Bruno Mars mi se sviđa, Niall Horan je samo prijatelj | |
|