| Ljubav i prijateljstvo | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 5:19 pm | |
| Da li vam se desilo da se zaljubite u najboljeg druga/drugaricu? Ako jeste, ispricajte nam sta je bilo _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Domino Dama Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 25981 Datum upisa : 27.11.2011 Lokacija : Dark paradise
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 6:35 pm | |
| Meni jeste. Desilo mi se to da smo prvo bili najbolji prijatelji, onda smo poceli vezu, koja je trajala dosta dugo. Nakon raskida pokusali smo da opet budemo prijatelji ali nije uspevalo. Sad se ponekad cujemo, ali nije to to _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| |
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 6:40 pm | |
| Nije mi se desavalo i nadam se da nece, jer mislim da bi to izazvalo velike komplikacije :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 7:30 pm | |
| - The Blue Devil ::
- Nije mi se desavalo i nadam se da nece, jer mislim da bi to izazvalo velike komplikacije :/
Znas kako Issy, dok traje nije komplikovano, jer pored toga sto ti je decko, takodje ti je i prijatelj, sto dosta pomaze u vezi, ali komplikacije nastaju kada se sve to prekine. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 9:00 pm | |
| Au nikad mi se nije desilo da se zaljubim u najboljeg druga ;D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 9:05 pm | |
| - It's.Nina.Biatch ::
- The Blue Devil ::
- Nije mi se desavalo i nadam se da nece, jer mislim da bi to izazvalo velike komplikacije :/
Znas kako Issy, dok traje nije komplikovano, jer pored toga sto ti je decko, takodje ti je i prijatelj, sto dosta pomaze u vezi, ali komplikacije nastaju kada se sve to prekine. pa upravu si, al s obzirom na to da sve ima kraj, barem ja tako mislim, komplikacije su neizbezne :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 9:22 pm | |
| - The Blue Devil ::
- It's.Nina.Biatch ::
Znas kako Issy, dok traje nije komplikovano, jer pored toga sto ti je decko, takodje ti je i prijatelj, sto dosta pomaze u vezi, ali komplikacije nastaju kada se sve to prekine. pa upravu si, al s obzirom na to da sve ima kraj, barem ja tako mislim, komplikacije su neizbezne :/ Ja sam takodje razmisljala o tome, pre nego sto sam se upustila u vezu. Ali desi se momenat kad ne mozes protiv onoga sto pocinjes da osecas i prepustis se. Prelepo je dok traje, ali kada se zavrsi mnogo boli _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 9:26 pm | |
| - It's.Nina.Biatch ::
- It's.Nina.Biatch ::
Znas kako Issy, dok traje nije komplikovano, jer pored toga sto ti je decko, takodje ti je i prijatelj, sto dosta pomaze u vezi, ali komplikacije nastaju kada se sve to prekine. pa upravu si, al s obzirom na to da sve ima kraj, barem ja tako mislim, komplikacije su neizbezne :/ Ja sam takodje razmisljala o tome, pre nego sto sam se upustila u vezu. Ali desi se momenat kad ne mozes protiv onoga sto pocinjes da osecas i prepustis se. Prelepo je dok traje, ali kada se zavrsi mnogo boli Ja mislim da nije bas ni tako tesko preci iz prijateljstva u ljubav,jer to je vec osoba koju ti znas i gotivis i to tanka je nekako ta linija izmedju prijatelja i decka da ne pominjem sad jos i one odnose tipa "frends with benefits " i sl _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 9:31 pm | |
| Hihi, ja sam tako isto mislila. Nadjes osobu sa kojom se kapiras, razumes i sve to i kada oboje zelite nesto vise jednostavno se desi _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 9:41 pm | |
| pa da,ipak mi ne mozemo da se odupremo tome, ljudi smo da li to znaci da je ljubav uvek ispred prijateljstva? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 10:40 pm | |
| Ne. Ali jednom ne mozes odoleti _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 10:59 pm | |
| Nazalost :/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 11:06 pm | |
| Iskreno, nijednog trenutka se nisam pokajala, jer mi je bilo prelepo tih godinu dana. Jeste da sam posle raskida dosta bila u bedaku, ali preboli se i to. Jednom moras da patis Bolje sad, nego kasnije _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo Sub Apr 06, 2013 11:24 pm | |
| A sada u kakvim ste odnosima? jer se cujete uopste? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubav i prijateljstvo | |
| |
|
| |
| Ljubav i prijateljstvo | |
|