|
|
| Lazni prijatelji | |
| | Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Lazni prijatelji Sub Apr 06, 2013 5:05 pm | |
| Imate li ih i kako se ponasate prema njima? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Lazni prijatelji Ned Apr 07, 2013 8:43 am | |
| Njih ima na sve strane...pa trudim se da se ne zblizavam previse sa njima, izbegavam koliko mogu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Lazni prijatelji Ned Apr 07, 2013 12:23 pm | |
| Drzim ih podalje od sebe _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Lazni prijatelji Ned Apr 07, 2013 3:36 pm | |
| | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Lazni prijatelji Uto Dec 06, 2016 12:36 am | |
| Više nikad neću da dozvolim nekome da uđe u moj život i da se pravi da mi je prijatelj. Nikad više. Dosta mi je lažnih prijatelja i onih koji se javljaju samo kad im nešto treba i koji se druže sa mnom samo da ubiju dosadu. Druže se sa mnom dok mogu da me iskoriste, a kasnije nađu druge prijatelje. Sami sebi smo najbolji prijatelji. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Lazni prijatelji Uto Dec 06, 2016 12:55 am | |
| na neki nacin meni su i moja rodbina lazni prijatleji jer nije to to oni imaju taj neki pristupo kao prijatlejski d ami se priblize ali ne ide to tako to najvise ne volim jer ja volim da znam s kim sam na cemu sam, ne mogu s robinom biti bliska i pricati kao s drugo isto tako za momke kada prialze s forom prijatlejstva pa bi onda nesto vise a zapravo odvek su i znali da hoce jedno, to mi je licemerno skroz a laz najvise mrzim tkd... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| | | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Lazni prijatelji Pet Apr 06, 2018 10:31 am | |
| mrzim laznu prisnost, ne vidim potrebu za tim, pogotovo kada se to radi na najizvestaceniji nacin.. ne znam ni kome bi to moglo prijati cak ni onima koji se ponasaju lazno, zar im nije bolje da zarade iskrene prijatelje? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lazni prijatelji | |
| |
| | | | Lazni prijatelji | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|