Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Nip/Tuck (Rezi Me) Pet Avg 17, 2012 2:21 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Dobro plaćeni i vrlo cenjeni plastični hirurg Kristijan Troj uživa u blagodetima svoje prakse koja se neprestano razvija. Posao radi sa najboljim prijateljem Šonom Meknamarom. Međutim, dok novac koji se nagomilava i žene koje ga spopadaju, uspevaju da zadovolje Kristijanove potrebe, godine foliranja uzele su danak – Kristijan se udaljuje od svoje žene i dece. U isto vreme, ekonomska kriza počinje da se odražava na Šonov i Kristijanov posao, a činjenica da su se iz Majamija preselili na Beverli Hils ne pomaže da stvari krenu bolje. Ova provokativna serija istražuje mračnu stranu plastične hirurgije, kao i bolne, ponekad surove procese kojima se ljudi prodrgavaju u svojoj potrazi za večnom lepotom. Neočekivani zapleti, nesvakidašnji crni humor i odlične glumačke uloge odlike su ove sjajne serije kojoj je teško odoleti. Priča zaseca duboko pod veštačku površinu modernog sveta i nezadovoljnih ljudi koji pokušavaju da svoje nedostatke prikriju skupim i bolnim prepravkama. Serija može da se pohvali brojnim nagradama i nominacijama. Među njima je svakako najvažnija Zlatni globus za najbolju dramsku seriju 2005. godine, za koji je bila nominovana i 2006. godine. Takođe, Džuli Ričardson je za svoju ulogu bila nominovana za Zlatni globus za najbolju glumicu u televizijskoj seriji i 2004. i 2005. godine, što je 2005. ostvario Džulijan MekMahon. Kada je reč o još jednoj poznatoj nagradi, Emi valja napomenuti da je “Reži me” od 2004. do 2006. osvojila mnoštvo nominacija, a 2004. joj je pripao Emi za šminku. Uloge: Dilan Volš, Džulijan MekMahon, Džuli Ričardson | |
|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126747 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Nip/Tuck (Rezi Me) Pet Jan 30, 2015 7:12 pm | |
| Prikazivali su je na b92, ali mi se nije svidela, tako da nisam ni gledala. | |
|
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Nip/Tuck (Rezi Me) Sub Jan 31, 2015 11:08 pm | |
| Nisam nikad gledala | |
|
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
| Naslov: Re: Nip/Tuck (Rezi Me) Ned Feb 01, 2015 12:29 am | |
| Jao Kol Gledala sam nešto malo zbog njega ali ima previše epizoda _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82125 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Nip/Tuck (Rezi Me) Ned Feb 01, 2015 1:43 pm | |
| I ja obozavam zbog Dzulijana Ima dosta sezona koliko sam cula Al interesantna je gledala sam je par puta pre kad sam uvatila na tv-u xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nip/Tuck (Rezi Me) | |
| |
|