| Un Paso Adelante | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Un Paso Adelante Pet Avg 17, 2012 2:09 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Grupa devojaka i mladića sanja o uspehu u šou-biznisu. Zajedno žive i vežbaju u visokoj školi za izvođače. Potiču iz različitih sredina i zajedno s nastavnicima dele život u atmosferi punoj napetosti, radosti i ostvarenih ili izgubljenih iluzija. Serija otkriva neispunjene snove jednih i uspeh drugih, jer je reč o grupi mladih plesača čiji je cilj da postanu slavni. Ona je nešto između fikcije i rijaliti šoua. Audicija za nju je potpuna inovacija u načinu izbora učesnika. Serija je postigla ogroman uspeh u Španiji. Početak prikazivanja na TV-u 2002. KORAK NAPRED ima sadržinu sličnu rijaliti šouu, ali s tom razlikom što nema improvizacije nego profesionalne glume.
Poslednji izmenio Lucas Fernandez dana Sre Avg 31, 2016 12:54 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Pet Jan 30, 2015 7:09 pm | |
| Gledala sam je preprošle godine na Studiju B, ali niti od početka niti do kraja i baš mi je krivo. Da je bar prevedena pa da je skinem i gledam :/ | |
|
| |
Vehicle of spirit Moderator
Broj poruka : 24038 Datum upisa : 26.04.2011 Godina : 34 Lokacija : NY
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Sub Jan 31, 2015 11:10 pm | |
| Gledala sam je ranije...odlicna serija!!! | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Ned Feb 01, 2015 1:44 pm | |
| Obozavala sam ovu seriju Obozavam ples i Ingrid mi je bila omiljena ^^ Volela sam i luckastog Robera :3 Pesme takodje odlicne _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Sre Avg 31, 2016 12:54 am | |
| Planiram uskoro da krenem otpočetka da je gledam, baš mi se gleda :3 | |
|
| |
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Sub Okt 14, 2017 10:48 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Španska serija Korak napred pratila je živote učenika i profesora jedne madridske škole scenskih umetnosti. Prikazivala se od 2002. do 2005. godine i postigla veliki uspeh i u Evropi i u zemljama Latinske Amerike. Osim što su učili kako da plešu, pevaju i glume, učenici su odrastali i susretali se sa uspehom, gubitkom, ljubavnim problemima i polako shvatali da život umetnika nije nimalo lak. Nakon završetka serije, glavni glumci nastavili su sa manje i više uspešnim karijerama, a nedavno su se na večeri okupili Beatriz Luengo (Lola), Mónica Cruz (Silvia), Miguel Ángel Muñoz (Rober), Natalia Millán (Adela) i reditelji Eduardo Casanova i Juanma Pachón. [You must be registered and logged in to see this image.]Miguel Angel, koji je nedavno pobedio u kulinarskoj emisiji Master Chef sa poznatim ličnostima, prvi je podelio fotografije na Instagramu. “Srećan sam što smo i posle 17 godina saučesnici i smejemo se kao i tada…Sjana večera i predivno veče. Divim vam se svima i zahvalan sam što sam vas upoznao”, napisao je on pored fotke sa glumicama i rediteljima. [You must be registered and logged in to see this image.]I Monica Cruz je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija druženja sa kolegama iz serije. Sa ovog okupljanja izostao je Pablo Puyol (Pedro), koji je trenutno u Meksiku gde glumi u mjuziklu Mentrias. On je, međutim, zajedno sa Beatris, Monicom i Miguel Angelom pre dva meseca bio gost u jednoj emisiji gde su se zajedno prisetili kako su kao mladi glumci postigli veliki uspeh sa serijom Un paso adelante. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Sub Dec 30, 2017 7:50 pm | |
| Prelepi su svi, drago mi je što su se okupili | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Čet Jan 11, 2018 9:59 pm | |
| Koga zanima, ima na jutjubu sve epizode sa prevodom, sa Studija B | |
|
| |
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Pon Jan 15, 2018 8:43 pm | |
| ja sam gledala neke _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Pon Jan 15, 2018 11:12 pm | |
| Ja sam skinula 30 epizoda, planiram sve, pa ću nekad da odgledam, samo da završim ovaj prokleti fax mada mogu i bez prevoda, skroz mi je svejedno | |
|
| |
| Naslov: Re: Un Paso Adelante Uto Jan 16, 2018 8:59 am | |
| ja gledam sa prevodom ali cudno mi, nekako mi orirodnije da gledam bez ne znam | _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Un Paso Adelante | |
| |
|
| |
| Un Paso Adelante | |
|