|
| Justin Bieber | |
|
+4Serena Vampiregirl error(no.23) Mon amour 8 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Justin Bieber Pet Avg 17, 2012 1:36 am | |
| First topic message reminder : | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Justin Bieber Sre Jun 29, 2016 8:05 pm | |
| Moguće, nije ni to isključeno. Vrlo verovatno | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Justin Bieber Čet Sep 29, 2016 5:15 pm | |
| Da li je ovo najveće razočarenje koje su Belieberi doživeli od Jusa?!Ukoliko postoji jedan fandom koji bezuslovno podržavao svog miljenika, i sve greške mu oprašta, onda je su to svakako Belieberi. [You must be registered and logged in to see this image.]Međutim, mislimo da je ovaj put Justin Bieber prevršio svaku meru i da je učinio nešto što mu fanovi neće tako lako zaboraviti. Tokom boravka u Oslu, nekoliko Beliebera čekalo ga je na ulici kako bi ga pozdravilo i kako bi možda uspeli da naprave jedan selfi sa njim, a on im je samo odgovorio – “You Guys Suck” (jako ste jadni)! Taj snimak je procureo na društvene mreže, a fanovi ostavljaju izuzetno ružne komentare, gde se vidi koliko su samo razočarani ovom njegovom uvredom. Justine, i mi te volimo, ali ovo stvarno nije kul! | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Justin Bieber Sub Okt 29, 2016 5:43 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Mnogi postupci mladog pevača Justina Biebera nailaze na osudu javnosti jer se većini ne dopadaju bahati ispadi 22-godišnje zvezde. [You must be registered and logged in to see this image.]Sa druge strane, tu su i oni koji ga potpuno razumeju, pa je tako i jedan od anonimnih internet komentatora sledećim rečima obrazložio jučerašnju Bieberovu odluku da samo u boksericama trči po dvorištu Kinrosse Housea u Pertširu (koji iznajmljuje za 1,3 miliona funti godišnje) : “Pa, i ja da sam milioner sa 22 godine i ja bih trčao go jer mi se može!” [You must be registered and logged in to see this image.]Podsetimo, Justinova imovina se procenjuje na preko 200 miliona dolara, sa tim da godišnje zaradi novih 80 miliona dolara, a da li je to razlog da radi šta mu se prohte, prosudite sami. [You must be registered and logged in to see this image.] _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Justin Bieber Uto Apr 18, 2017 5:28 pm | |
| | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Justin Bieber Uto Apr 18, 2017 5:53 pm | |
| Uf,pa i ja bih trcala,pametan decko nek radi sta oce,sta njih briga da li je on go ili nije a pesma mi se svidja | |
| Naslov: Re: Justin Bieber Sub Nov 18, 2017 11:54 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Iako je već nedeljama jasno kao dan da su Selena Gomez i Justin Bieber zajedno, njih dvoje to dosad nisu želeli da potvrđuju. U sredu je Selena došla na Justinovu hokejašku utakmicu, a nakon igre sočno ga je poljubila u usta i time direktno pred kamerama potvrdila da su više od prijatelja. Pevačica i pevač obnovili su vezu nakon što je ona prekinula odnos sa The Weekdnom i od tada su nerazdvojni. [You must be registered and logged in to see this image.]“Jednostavo uživaju u druženju. Učili su na svojim greškama iz prošlosti i sada nisu pod pritiskom. Stvari su drugačije i zrelije nego prošli put”, ispričao je Bieberov prijatelj za People. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Justin Bieber Sre Jan 03, 2018 2:00 am | |
| Svašta, prvi put sad čujem za ovo | |
| Naslov: Re: Justin Bieber Sub Jan 06, 2018 12:28 pm | |
| ma potvrdjeno je cini mi se, jos negde sam videla ovo xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Justin Bieber | |
| |
| | | | Justin Bieber | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |