Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Pet Dec 20, 2013 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Pet Dec 20, 2013 8:31 pm | |
| Potpuno je u pravu Mico znaš da će Finnick umreti u 3 delu x( _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Pet Dec 20, 2013 8:34 pm | |
| Jeste, slazem se s njom Nisam znala, e bzvz..on mi je presladak :3 | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Pon Dec 30, 2013 1:33 am | |
| | |
|
| |
Pernati Radijator Got You On The Run
Broj poruka : 514 Datum upisa : 18.12.2013
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Pet Avg 01, 2014 2:46 am | |
| Moja omiljena glumica. Najsesi stvorenje na svetu. Prvi put sam je gledao u THG, a posle sam počeo i druge njene filmove da gledam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
L•M•S It Will Rain
Broj poruka : 1144 Datum upisa : 29.01.2012 Godina : 28 Lokacija : nedođija bb
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Čet Feb 05, 2015 2:29 pm | |
| Dženifer je jedna od retkih stvarno talentovanih glumica u holivudu. Gotivim je dosta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Do you feel cold and lost in desperation? You build up hope, but failure’s all you’ve known. Remember all the sadness and frustration And let it go. Let it go. | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Čet Feb 05, 2015 2:38 pm | |
| Zabavna je skroz _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Čet Feb 05, 2015 6:46 pm | |
| - iDoBeliveInFairies ::
- Dženifer je jedna od retkih stvarno talentovanih glumica u holivudu. Gotivim je dosta.
I jedna od retkih koja čvrsto stoji sa obe noge na zemlji, uspeh je nije promenio | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Pet Apr 17, 2015 12:12 am | |
| Mislim da je precenjena. Okej glumi, ali nista posebno. Po izgledu je narocito precenjena, nije lepa nimalo. Ima skroz cudnu facu, a nije ni nesto zgodna. Ne kontam zasto za nju govore da je debela, jer nije, ali ne izgleda nista posebno. Da nije poznata licnost, niko je ne bi primetio Inace mi deluje kao da se previse trudi da deluje opusteno, normalno, duhovito, samo da bi se dopala drugima. Zbog toga mi je skroz antipaticna. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Ned Avg 23, 2015 4:08 pm | |
| Jennifer Lawrence i Kris Jenner uhvaćene u krevetu![You must be registered and logged in to see this image.]Izgleda da su Jennifer Lawrence i Kris Jenner novi holivudski BFF par! Niko nije znao koliko su ova rijaliti zvezda i glumica dobre drugarice dok nije osvanula ova čudna i zanimljiva fotka na Instagramu koju je objavila Kris.Mama Kris objavila je sliku sa Jennifer kako leže zajedno u krevetu isprepletenih nogu. Jennerova je pomogla glumici da proslavi rođendan. Po slici možemo zaključiti da su ove zvezde strastveni zaljubljenici u dobre knjige. | |
|
| |
Catherine Earnshaw Locked Out Of Heaven
Broj poruka : 33087 Datum upisa : 12.06.2011 Godina : 26 Lokacija : Asgard
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Ned Avg 23, 2015 4:25 pm | |
| Šta njoj treba u životu da se meša sa ovim debilima :O _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Ned Avg 23, 2015 4:26 pm | |
| - crying_lightning ::
- Šta njoj treba u životu da se meša sa ovim debilima :O
To se i ja pitam... malo se promenilo moje mišljenje prema njoj. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Ned Avg 23, 2015 4:57 pm | |
| Ja je cenim kao glumicu izavidim njer je snimala s Bredlijem ostalo me ne interesuje, jer inace nisam neki fan _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Ned Avg 23, 2015 4:58 pm | |
| Ni ja više nisam fan, bila mi je simpa, ali više nije, kad vidim s kim se druži... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence Sre Sep 02, 2015 12:58 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Svetski poznata modna kuća Dior je konačno lansirala novu kampanju čije je zaštitno lice popularna glumica Jennifer Lawrence. Kampanja za Dior šminku pod nazivom Addict, osvaja svojim novijim, svežijim i pomalo zavodljivim izgledom. I dok se kroz reklamu šeta i podseća na holivudsku zavodnicu Marilyn Monroe zbog svojih prepoznatljivih loknica, 24-godišnja glumica u svoj prvi plan ističe svoje noge dok se naslanja na stolicu odevena u svleno roze haljinu, kao i svoje čarobne usne dok dočarava prijatnost nanošenja Dior karmina. [You must be registered and logged in to see this image.]Ovo nije prvi put da postoji saradnja zmeđu ove modne kuće i glumice, te je tako u maju započela saradnju sa promovisanjem ženskih torbica pod nazivom Be Dior. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jennifer Lawrence | |
| |
|
| |
| Jennifer Lawrence | |
|