|
|
Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Avg 02, 2014 6:29 pm | |
| Da li je normalno to što se ona skida svuda gde god stigne i drogira se, pa tako šalje lošu sliku deci koja mislie da je to normalno...ajde kaži mi? Deca ne znaju još šta je dobro a šta ne, i onda vide nju kako se ponaša i misle da je to normalno, pa se ugledaju na nju..Vidiš šta je uradila od svoje sestre, za sve je to ona odgovorna... | |
| | | Biljana97 Admin
Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
| Naslov: Re: Miley Cyrus Sub Avg 02, 2014 11:25 pm | |
| Super je glumica i pevacica obozavam je bas,mnogo je zanimljiva i smesna i onako sva slatka,volim je skoro od pocetka karijere i gledala sam sve njene filmove i znam sve pesme. | |
| | | Pernati Radijator Got You On The Run
Broj poruka : 514 Datum upisa : 18.12.2013
| Naslov: Re: Miley Cyrus Ned Avg 03, 2014 1:32 am | |
| Zvanično si ušla u listu ljudi koje ne podnosim _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 14, 2016 6:35 pm | |
| Miley Cyrus ima neobičan zahtev za svoje venčanje![You must be registered and logged in to see this image.] Glasine o venčanju Miley Cyrus i Liama Hemswortha ne prestaju! I ne samo to, skoro svaki dan saznajemo nove, šokantne informacije na tu temu. Izgleda je je Miley već počela sa planiranjem svog venčanja!Kao i mnoge druge slavne ličnosti, Mil planira da unajmi organizatora za venčanje. Naime, ona ima jedan poseban zahtev – Miley želi da svi gosti na njenom venčanju konzumiraju marihuanu, odnosno, ona planira da na svaki sto postavi kanabis. Iako, ova zvezda ne krije svoju sklonost ka marihuani, niko nije očekivao da će joj ovako nešto pasti na pamet. | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Miley Cyrus Pon Mar 14, 2016 9:01 pm | |
| pa okej je da stasve to ali mislim ne verujem da ce ikoga terati da kozumira drugo vecina nkjenih gostiju ce se obradovati pretpostavljam phahah D: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
| Naslov: Re: Miley Cyrus Uto Mar 15, 2016 1:07 am | |
| Hahahaha moguće, ko je sklon drogi. Međutim, ovako može samo da otera goste od sebe, msm one normalne ljude, koji se ne drogiraju. Ja ne znam šta je trebalo Lijamu da joj se vraća, on treba ceo žviot s njom da provede. Volela bih da znam šta misli o tome... | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Miley Cyrus Uto Mar 15, 2016 5:29 pm | |
| to da ne znam ali slusala sam je juce opet kako peva omiljenu pesmu moju od Lane i dopalo mi se stv lepo peva ^^ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Miley Cyrus | |
| |
| | | | Miley Cyrus | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|