Broj poruka : 82114 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Step Up (svi delovi) Ned Avg 19, 2012 9:07 pm
samo sam prvi deo gledala svideo mi se Nzm zasto nisam ostele odgledala o.O
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Broj poruka : 126743 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Step Up (svi delovi) Sub Dec 07, 2013 1:09 am
Ja sam upravo pogledala 3. deo Step Up-a, i mogu da kazem da sam odusevljena, stvarno je predobar film. Preporucujem svima Jos mi je ostao i 4. deo da pogledam. Nadam se da mi ga je kuma skinula
Odgledala i peti deo. Preleep i predobar film, svaki novi deo je bolji od prethodnog. Jedan od najboljih plesova ikad, svaka im čast na koreografijama i plesu I drago mi je što su se Šon i "The Mob" pomirili na kraju i što su se takmičili zajedno, zasluženo su pobedili
Naslov: Re: Step Up (svi delovi) Uto Avg 18, 2015 12:02 am
ja sam isto gledala zadnji deo, samo u bioskopima bas sam uzivala
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: Step Up (svi delovi) Uto Avg 18, 2015 12:44 am
Koji deo ti je najbolji? Uhh i ja sam uživala, i te kako, pravo je uživanje gledati ih :3
pa ja sam gledala samo prvi, zadnji i mozda deo drugiog ahahah
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Naslov: Re: Step Up (svi delovi) Ned Avg 14, 2016 11:52 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Channing Tatum i njegova supruga Jenna Dewan-Tatum već dugo važe za jedan od najzaljubljenijih parova Holivuda, a juće su to još jednom i dokazali.
Par se upoznao 2006. godine na snimanju filma Step Up. Venčali su se tri godine kasnije, a 2013. dobili su ćerku Everly.
Jenna i Channing su obožavaocima pokazali da se dobro sećaju plesnih pokreta iz filma i deceniju kasnije, te je 35-godišnja glumica na Instagram postavila video u kom sa suprugom rekonstruiše čuvenu scenu na krovu iz Step Up-a. “Morali smo”, napisala je Jenna ispod klipa.
“Ne mogu da verujem da je prošlo već deset godina otkad je film izašao. Kud vreme leti?”, napisala je u nostalgičnoj objavi ispod fotografije na kojoj zaljubljeno pozira pored Channinga.
Mon amour Admin
Naslov: Re: Step Up (svi delovi) Ned Avg 14, 2016 3:47 pm
Baš su slatki, samo što se meni ne prikazuje video, ne samo ovde, nego i na drugim forumima, ne znam šta je problem...